For more information:

AEGVIIDU LOOMAKLIINIK OÜ

Business media and news feed
?
Small Animal Clinics, surgical procedures, Vaccination, treating animals, consultation on animal diseases, vaccination, control of external and internal parasites, castration and sterilization, tumor operations, Blood tests, ultrasound studies
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Mari K.

Olen äärmiselt rahul meie kogemusega lemmiklooma kliinikus. Veterinaarid olid väga professionaalsed ja hoolivad ning suutsid meie lemmikloomale pakkuda parimat võimalikku ravi. Meie muredele ja küsimustele suhtuti tähelepanelikult ning meid hoiti kogu protsessi vältel hästi informeerituna.

- Juhan O.

Külastasin lemmiklooma kliinikut hiljuti oma kassi tervisekontrolli jaoks ning jäin väga rahule teenusega. Vastuvõtt oli sõbralik ja professionaalne ning veterinaar oli äärmiselt kannatlik ja hooliv.

- Kalle P.

Meie koer vajas kiiret erakorralist abi ja leidsime selle lemmiklooma kliinikust. Personal oli väga professionaalne ja reageeris meie olukorrale kiiresti.

Aegviidu Loomakliinikul uus röntgen

Alates detsembrist on Aegviidu Loomakliinikus uus röntgen. Röntgen on soetatud  PRIA Leader  meetme Ettevõtluse toetamise  programmist saadud vahenditest. Mobiilset röntgenaparaati saab kasutada nii kliinikus koha peal kui ka vajadusel sõita patsiendi ... The post Aegviidu Loomakliinikul uus röntgen appeared first on Aegviidu loomakliinik.

Read from original source aegviiduloomakliinik.ee

Dropdown

all articles

Mõned mõtted kasside tajudest- leitud John Bradshaw raamatust Cat Sense

Enamiku koerte jaoks on teiste koertega suhtlemine siis kassidele on üldiselt teiste kassidega suhtlemine paras väljakutse. (Kassiomanik ei saa eeldada, et ta t
aegviiduloomakliinik.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.