For more information:

KAVEX CLEAN OÜ

Business media and news feed
?
furniture cleaning, anti-slip, planting flowers, washing of windows and facades, Deep washing and waxing of floors, large-scale cleaning, post-construction cleaning, effective solution, professional cleaning service, cleaning services for business customers
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Rünno Kaiva

Via 3Li ja Heakorrateenused OÜ koostöö kestab juba ligikaudu kümme aastat ning oleme pakutud puhastusteenustega väga rahul. Ka kõige väiksemad puhtuse või hoolduse probleemid on leidnud lahenduse kiiresti ja operatiivselt. Lisaks sobivad meie vajadustele ka väiksemad eritööd.

- Kairi Gruuse

Kavex Clean OÜ on meie jaoks oluline partner, kuna pakutavad teenused ja nende kvaliteet on väga hea. Suureks plussiks on ka nende kiire reageerimine kõikidele meie vajadustele.

- Marina Kaldalu

Kavex Clean OÜ on suurepärane puhastusteenuste pakkuja. Teenused on alati kvaliteetsed ja kohaletulek kiire. Kõik probleemid lahendatakse väga professionaalselt.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Kavex Clean OÜ saavutas krediidireitingu AA aastal 2023

Meil on hea meel, et oleme saavutanud krediidireitingu AA. Ainult 7,3% Eesti ettevõttetest omab väga head AA krediidireitingut. Oleme uhked, et panustame Eesti majanduse arengusse ja ausasse ärikultuuri.   The post Kavex Clean OÜ saavutas krediidireitingu AA aastal 2023 appeared first on KAVEX CLEAN.

Read from original source kavex.ee

Dropdown

all articles

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.