For more information:

SOUL OÜ

Business media and news feed
?
doubts, mindfulness, meditations, gestalt therapy, emotion release, getting rid of false beliefs, changing disturbing thoughts, self-restraint, what is important to us?, where to get answers?
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Katrin A.

Annely on osutunud väga toetavaks ja mõistvaks terapeudiks. Ta on aidanud mul mõista minevikusündmuste mõju minu praegusele olukorrale ning on andnud mulle väärtuslikke tööriistu, et lahendada oma eluprobleeme. Tema juhendamisel olen õppinud paremini mõistma enda emotsioone, suhteid ja eneseväärtust.

- Keit T.

Öeldakse, et juhuseid pole olemas... Ometigi toimuvad meie elu parimad sündmused sageli läbi kokkusattumuste. Nõnda võiks ka minu ja Anneli taaskohtumist juhuslikuks pidada, kuid minu lihtne sõnum: “Tere, kuidas läheb, äkki saame kokku?“ andis mulle võimaluse nii vajalikku tervenemise teekonda alustada.

- Janne

Anneli on näinud kui oma ärevushäirega suutsin ainult nutta. Kõik tundus nii halvasti. Ta oli mu kõrval ja lohutas. Sain talle ka kirjutada või helistada kui eriti hullusti end tundsin. Edasi alustasime teraapiaga, mis on ainult positiivselt mõjunud. Anneli teeb oma tööd südame ja hingega.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

ALANDAMISEST ja ALANDATUSEST

Alandatus on üks raskemaid ja ’isiklikumaid’ tundeid lisaks häbile, süütundele ja alaväärsusele. Võime seda tunda, kui keegi meie suhtes väga ülekohtuselt käitub, aga ka siis, kui oleme sunnitud kellegi teise alandamist pealt vaatama. Nii nagu see toimub praegu Ukrainas, sest sõda ja vägivald ei jäta kedagi puudutamata. Vaatame pealt, ja tunneme (lisaks paljudele teistele emotsioonidele) […] The post ALANDAMISEST ja ALANDATUSEST appeared first on Elujaatus.

Read from original source elujaatus.ee

Dropdown

all articles

VÄGIVALLAST

Praegune olukord Ukrainas murrab meie kõigi südameid ja paneb meid tahes-tahtmata otsima vastust küsimusele – kuidas on see võimalik, et brutaalne vägivald toim
elujaatus.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.