For more information:

EFRAN OÜ

Business media and news feed
?
building plinism, cleaning of rolling stock, pavement stone cleaning, maintenance of terraces, facade cleaning, Roof painting, roof washing, Cleaning of concrete surfaces, Window wash, Construction Alpinism
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Age

Väga kiirelt ja tõesti hästi sooritatud töö. Poleks eales uskunud, et saan enda vanad tänavakivid sedavõrd läikima! Kindlasti soovitan ka teistele.

- Tanel

Efran OÜ võttis töö kindlameelselt ette ja juba paari päeva pärast oli paadisild nagu uus. Säästsin tänu neile kopsaga summa raha.

- Siim

Teen Efran OÜ-ga juba kolmandat aastat koostööd ning siiani pole kordagi pidanud pettuma. Töö saab alati õigeaegselt tehtud ja ootamatuid üllatusi ei esine. Soovitan!

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Kõrgtööd Tallinna Loomaia ekstreemsetes tingimustes

Lugu kõigile loomasõpradele ja seiklushimulistele! Seekord viis töö meid kõrgtööde maailma, otse Tallinna Loomaaia südamesse. Meil oli võimalus võtta ette väljakutse, mis ei sobi nõrganärvilistele – vihmutite vahetus Kagu-Aasia vihmametsa majas, kus temperatuur kõikus 28-35 kraadi ja õhuniiskus ulatus uskumatu 85%ni! Lisaks põnevale ülesandele olime ümbritsetud lendkoertest, kes tegid meie töökeskkonna veelgi väljakutsuvamaks. Kagu-Aasia vihmametsa […] The post Kõrgtööd Tallinna Loomaia ekstreemsetes tingimustes appeared first on Efranpuhastus.

Read from original source efranpuhastus.ee

Dropdown

all articles

Pindade Desinfitseerimine Kuumavee Survepesuriga: Kas See on Võimalik?

Kuumavee survepesurid on saavutanud laialdase populaarsuse nende võime tõttu puhastada ja desinfitseerida mitmesuguseid pindu ja pindu. Ent kas need seadmed suu
efranpuhastus.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.