For more information:

NEWTAB OÜ

Business media and news feed
?
Multi-purpose Template Create Your Website Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Services About Us Service 1 Service 2 Service 3 Amazing Things for You Always write benefits over features. Mention all the benefits or services with some real examples. Focus on how you … Home Read More »

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

NEWTAB OÜ: No News?

Already 4,967 people have seen this company's branding and they are being followed by 2 Storybook user.In average the company has been rated 5.0 points ja kommenteeritud 1 kord.

Äriuudiseid ei ole NEWTAB OÜ enda kohta veel avaldanud, kuid jaga Sina uudiseid tema kohta laiemale publikule. 😊

Lihtsalt ava tasuta konto (logi sisse) - kirjuta mõned read, laadi ülesse pilt või vali pildipangast. Rikasta lugu uudislingi või videoga ja avalda. Ainult mõne minutiga on uudislugu kõigile nähtav nii siin ärilehel kui sama valdkonna uudisvoos!
Lisainfo: Bränditurundus Storybookis

Sellegipoolest, vaata kindlasti üle ka NEWTAB OÜ raportid:

Töötajad|Otsustajad|Finantsid|Kohustused|Võrgustikud|Seire sündmused

NEWTAB OÜ contacts

What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Kätlin G.

Meie koduleht sai Topeltkligi abiga väga kaasaegne ning täpselt selline nagu soovisime.

- Deivi J.

Siiani on koostöö sujunud väga mõnusalt. Hea lihtne, vaba suhtlemine ja kohene arusaam.

- Henrik E.

Topeltklikk oli kogu protsessi jooksul olemas, samuti pärast tehtud töö üleandmist on sujuvalt käinud lisaarendused ja mõtted.

- Rahakratt

Ma ütlen ausalt, et ma ei julge enda insta dm-e näidata, kuidas see projekt sündis, sest mehed lihtsalt pidurdamatult keevitasid ja pritsisid mingeid hulle ideid ja kogu minupoolne chat oli põmst “ulme” ja “liiga cool” ja “tuld!” jne. Ma olen nii siiralt rahul.

Topeltkliki abiga lõime Pilve Kodudele lisaks kodulehele puhastatud korteriplaanid, asendiplaanid, viimistluspakettide tabelid ja sotsiaalmeediapostitused. Aitäh kiire tegutsemise eest.

- Sortaider OÜ

Koduleht sai meil väga ilus ja koostöö Topeltklikiga sujub pingevabalt. Alati saab omavahel ideid põrgatada ning leitakse lahendus ideede realiseerimiseks.

Kodulehe anomaaliate- ja või probleemidega tegeletakse kiiresti ja asjatundlikult.

Dropdown

all articles

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.