For more information:

RENOPROFF OÜ

Business media and news feed
?
chimney work, Fire protection materials, renovation, Camera Study, mechanical cleaning, full solution, Storage of chimney caps, renovation of heating and ventilation flues, fireproof mixture all over estonia, nr.1 way to increase the life of chimney and ventilation
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Jaan M.

Väga hea teenus! Korstna parandamiseks tellisin RENOPROFF OÜ teenust ja olen väga rahul! Meie naabrite korstnale oli väga suur erinevus.

- Liina P.

Olen väga rahul, et tellisin RENOPROFF teenuse. Teenus oli väga kiire ja kvaliteetne. Minu korstnale tehti suur muutus ja ma ei kahetsenud otsust!

- Paul K.

Ma olin tänulik, et RENOPROFF OÜ teenus oli nii kiire ja lihtsalt saadaval. Meie korstnale tehti suurepärane töö ja ma ei kahetse oma otsust!

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Millised on tüüpvead moodulkorstna paigaldamisel?

Vastavalt seadusele on majaomanikel lubatud iseseisvalt paigaldada moodulkorsten oma eramajale, kui järgitakse kehtivaid tuleohutusnorme ja tootja paigaldusjuhiseid. See võimalus on populaarne, kuna kaasaegsete moodulkorstnate paigaldamine on kiire ja lihtne protsess. Siiski võib esineda paigaldusvigasid, mis võivad viia tõsiste tulekahjude ning kindlustushüvitise vähenemise või sellest keeldumiseni. Seetõttu on oluline teada, millistele aspektidele tuleks korstna vahetamisel The post Millised on tüüpvead moodulkorstna paigaldamisel? appeared first on RenoProff OÜ.

Read from original source renoproff.ee

Dropdown

all articles

Kas minu maja katusel peavad olema käiguteed paigaldatud?

Katuse käiguteede paigaldus Katusel ja maja ümbruses liikudes on esmatähtis ise enda ning teiste turvalisuse tagamine (nii soojal kui külmal ajal). Katuse turva
renoproff.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.