For more information:

Arpo Kullerkupp

Business media and news feed

PEFC ja osapiens teevad koostööd jätkusuutliku metsanduse ja EUDR-i järgimise edendamiseks

Osapiens ja PEFC on sõlminud strateegilise partnerluse, et aidata ettevõtetel täita EUDRi nõudeid. EUDR (Euroopa Liidu metsade raadamise ja vaesustumise vastane määrus) nõuab ettevõtetelt, et nad tagaksid, et nende tarneahelad oleksid raadamisvabad. See kehtib selliste kaupade kohta nagu kakao, palmiõli, soja, kautšuk, puit, kohv ja veised, aga ka mitmesugused nendest saadud tooted. EUDRi määrus nõuab […] The post PEFC ja osapiens teevad koostööd jätkusuutliku metsanduse ja EUDR-i järgimise edendamiseks appeared first on PEFC.

Read from original source pefc.ee

Dropdown

all articles

Kroonpress AS juhatuse esimees Andres Kull räägib, miks jätkusuutlikust puidust pakend on klientidele oluline. Paljud pakendid kannavad PEFC märgist. Miks?

Raiesportlased Jarro Mihkelson, Kristi Kübarsepp ja Meelis Rus. Jõudu Kristi Kübarsepale septembris Austrias toimuval MM-il! Kui kevadel raievõistlusel filmid,
pefc.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.