For more information:

RÕÕMUTAREKESE LASTEAED

Business media and news feed
?
Business media page visits - 591; followers - 4. Reviews - 0; Articles 10+ "Write an opinion on RÕÕMUTAREKESE LASTEAED!"

Luha lasteaia etendus “Jaht laste lemmiku tiitlile”

Naerupallide rühma lapsed käisid vaatamas Luha Lasteaia õpetajatest koosneva näitetruppi, Urmas Lennuki raamatu “Söö ära söö” ainetel valminud, etendust “Jaht laste lemmiku tiitlile“. Etendus oli aktuaalsel teemal – liigse rämpstoidu tarbimise tagajärjed ja tervisliku toidu propageerimine. Lapsesuu: Millest etendus rääkis? muinasjutus oli nõid, lendav draakon, lendav vaip, jääprintsess; nõid sai porgandijoogitopsi seest kirja, seal oli... The post Luha lasteaia etendus “Jaht laste lemmiku tiitlile” appeared first on Rõõmutarekese lasteaed.

Read from original source roomutareke.ee

Dropdown

all articles

Nutikuu Rõõmutarekeses

Aprill on ntuikuu. See on väga tore ja tähtis kuu, sest siis teevad lapsed nutikaid tegevusi. Nutikuul tehti kõikides, nii sõime- kui ka aiarühmades tegevusi nu
roomutareke.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.