For more information:

EESTI KONSERVATIIVNE RAHVAERAKOND

Business media and news feed
?
Business media page visits - 6089; followers - 27. Reviews - 2; Articles 20+ "Write an opinion on EESTI KONSERVATIIVNE RAHVAERAKOND!"

Martin Helme: kas istute päevas tunde liiklusummikus või valite EKRE, selline on valik

“Inimestel tasub endalt küsida, kumb neile ebameeldivam on: kas see, kui istud kaks korda päevas tund aega ummikus distantsi läbimiseks, mis normaalse liikluskorralduse puhul oleks 15 minutiga läbitav, või see, kui hääletad roheäärmuslaste poolt äärmuslasteks ja populistideks kuulutatud EKRE poolt, kes on ainsad, kes ei luba teie elu mitte halvemaks, vaid paremaks teha? Sest lubadus teha […] The post Martin Helme: kas istute päevas tunde liiklusummikus või valite EKRE, selline on valik appeared first on Uued Uudised.

Read from original source uueduudised.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Aritmeetik kinnitab: tallinlased virelevad ühe aasta jooksul terve kuu liiklusummikutes

Kliimakommunistide märatsemine on paisanud kaosesse pealinna liikluse, igaüks, kes üritab autoga oma asju ajada, takerdub lillepottide, punaradade ja muude revo
uueduudised.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.