For more information:

ALU RAHVAÕPISTU SELTS MTÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 130; followers - 0. Reviews - 0; Articles 6+ "Write an opinion on ALU RAHVAÕPISTU SELTS!"

ALU RAHVAÕPISTU SELTS MTÜ hetkeolukord

Already 130 people have seen this company's branding but they do not have any followers.In average the company has been rated 4.0 points ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

ALU RAHVAÕPISTU SELTS MTÜ contacts

Alu Rahvaõpistu koolitused 2024. aasta I poolaastal

ERI- JA ABIVAJADUSEGA LAPSE TUGIISIKU KOOLITUS 240 akadeemilist tundi 14.02.2024 – 12.06.2024 Hind: 1860 € Koolitusele on oodatud keskharidusega täiskasvanud, kes soovivad omandada ja/või täiendada  teadmisi ja oskusi eri- ja abivajadusega lapse tugiisikuna töötamiseks. Koolitusprogrammi läbimisel on õppijal teadmised ja oskused eri- ja abivajadusega lapsega toimetulemiseks ning arengu- ja õppimise toetamiseks lähtuvalt lapse individuaalsusest. Õpe […] The post Alu Rahvaõpistu koolitused 2024. aasta I poolaastal first appeared on Alu Rahvaõpistu.

Read from original source alurahvaopistu.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Alu Rahvaõpistu koolitused 2023. aasta II poolaastal

Hooldustöötaja koolitus 240 akadeemilist tundi 19.09.2023 – 14.12.2023 Hind: 1750 € Koolitusele on oodatud täiskasvanud, kes soovivad omandada teadmisi ja oskus
alurahvaopistu.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.