For more information:

VÕRUMAA ARENDUSKESKUS SA

1
Business media and news feed
?
Business media page visits - 857; followers - 3. Reviews - 0; Articles 3+ "Write an opinion on VÕRUMAA ARENDUSKESKUS SA!"

Tehisintellekti väljakutsed ja võimalused ettevõtetele

Infotund veebis: Tehisintellekti väljakutsed ja võimalused ettevõtetele Tehisintellekt (AI) on paljutõotav tulevikutehnoloogia. Mis see täpsemalt on ja kuidas see meie elu mõjutab? Infotunni eesmärk on aidata mõista AI võimalusi ja väljakutseid, et suurendada ettevõtte konkurentsivõimet.   Toimumise aeg ja koht: 09. mai, kell 13.00 – 14.00 REGISTREERIMINE Kontaktisik: Mati Ilisson, 50 53 032, mati.ilisson@viljandimaa.ee   Infotunnis käsitletavad teemad: Sissejuhatus […] The post Tehisintellekti väljakutsed ja võimalused ettevõtetele appeared first on South-East Estonia.

Read from original source southeastestonia.com

Dropdown

all articles

Järelvaatamiseks Võrumaa ettevõtluskonverents “Aeg muuta kurssi” video ja esitlused

Konverentsi jäädvustus ja esitlused Urmas Varblane, Eesti Pank Nõukogu esimees. “Trendid ja suundumused meil ning mujal maailmas, mis mõjutavad lähiajal muutusi
southeastestonia.com

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.