NORDECON AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange

NORDECON AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange "Maantee E263 Aruvalla-Kose teelõigu projekteerimine ja ehitus", kogumaksumusega 45 151 569 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2011. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal NORDECON AS käibest aga tervelt 50%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on NORDECON AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 329 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 19,3% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #EhitusJaRemodelleerimine #Ehitus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NORDECON AS tegevusaruanne 2022

Kontserni strateegilised lähtekohad ja eesmärgid aastatel 2023-2027 on hoolikalt läbimõeldud ja põhjalikult planeeritud, et tagada ettevõtte jätkuv kasv ja edu.
ssb.ee
Kontserni strateegilised lähtekohad ja eesmärgid aastatel 2023-2027 on hoolikalt läbimõeldud ja põhjalikult planeeritud, et tagada ettevõtte jätkuv kasv ja edu. Kontserni strateegia keskendub eelkõige orgaanilisele kasvule, mis tähendab, et kasv saavutatakse peamiselt olemasolevate ressursside efektiivsema kasutamise kaudu, mitte uute ettevõtete või varade omandamise kaudu.Äritegevuse valdkonnad ja turud on mitmekesised. Eestis tegutseme nii hoonete kui ka rajatiste valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid alates projekteerimisest kuni ehitustöödeni. Samuti arendame elukondlikku kinnisvara,

Maarjamõisa meditsiinilinnaku III ehitusjärgu uued ravikorpused saavutasid tipukõrguse

30. septembril peeti Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa meditsiinilinnaku III ehitusjärgu uute ravikorpuste sarikapidu, mis sümboliseerib ehitustegevuse olul
ssb.ee
30. septembril peeti Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa meditsiinilinnaku III ehitusjärgu uute ravikorpuste sarikapidu, mis sümboliseerib ehitustegevuse olulist vaheetappi.

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus sõlmis lepingu ladude ehituseks

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ja Nordecon AS sõlmisid töövõtulepingu ladude ning objektidega seotud välisvõrkude ehitustöödeks Harjumaal. Investeeringute k
ssb.ee
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ja Nordecon AS sõlmisid töövõtulepingu ladude ning objektidega seotud välisvõrkude ehitustöödeks Harjumaal. Investeeringute kogumaksumus oli ilma käibemaksuta 9,8 miljonit eurot.

Tallinna Tehnikaülikoolis avati Ehituse Mäemaja

Täna, 25. augustil avati pidulikult Tallinna Tehnikaülikooli Ehituse Mäemaja, mis on liginullenergiahooneks osaliselt ümber ja osaliselt uuesti ehitatud majana
ssb.ee
Täna, 25. augustil avati pidulikult Tallinna Tehnikaülikooli Ehituse Mäemaja, mis on liginullenergiahooneks osaliselt ümber ja osaliselt uuesti ehitatud majana täna Tehnikaülikooli kõige energiatõhusam ja parima sisekliimaga õppe- ja teadushoone.

Uhiuues Saaremaa riigigümnaasiumis saab 1. septembril õppetöö alata

Täna avatakse pidulikult uus Saaremaa Gümnaasiumi koolihoone. Uues riigigümnaasiumis on õppimisruumi 540 õpilasele ning ehituse maksumus on 6,2 mln eurot, mille
ssb.ee
Täna avatakse pidulikult uus Saaremaa Gümnaasiumi koolihoone. Uues riigigümnaasiumis on õppimisruumi 540 õpilasele ning ehituse maksumus on 6,2 mln eurot, millele lisandub käibemaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.