VÕRGUTEENINDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Parkettpõrandad ja laudpõrandad on mõlemad populaarsed valikud paljudes kodudes üle maailma. Mõlemad võimalused pakuvad oma eeliseid ja puudusi ning lõpliku ots

Kas eelistada laud- või parkettpõrandat?

Parkettpõrandad ja laudpõrandad on mõlemad populaarsed valikud paljudes kodudes üle maailma. Mõlemad võimalused pakuvad oma eeliseid ja puudusi ning lõpliku otsuse tegemisel tuleb arvestada mitmete teguritega. Selles artiklis vaatleme mõlema tüüpi põrandakatet ja anname soovitusi, millist tüüpi põrandat võiks erinevates olukordades eelistada.

Laudpõrandad on valmistatud ühest tükist puidust, mis on lõigatud ja töödeldud nii, et see sobiks põrandakatteks. Laudpõrandad on tavaliselt valmistatud tammepuidust, kuid neid võib leida ka muud tüüpi puidust. Laudpõrandad annavad kodule traditsioonilise ja elegantse välimuse ning need võivad tõsta kinnisvara väärtust.

Parkettpõrandad on valmistatud mitmest kihist puidust, mis on kokku liimitud ja töödeldud. Parkettpõrandad on tavaliselt odavamad kui laudpõrandad, kuid samas annavad need samasuguse sooja ja traditsioonilise välimuse kui laudpõrandad. Parkettpõrandad on saadaval erinevates kujundustes ja värvides ning neid on lihtne paigaldada.

Kuigi mõlemad võimalused on suurepärased valikud, on siiski oluline arvestada mitmete teguritega enne otsuse tegemist.

Esiteks, ruumi suurus on oluline tegur. Kui teil on väike tuba, võib parkettpõrand olla parem valik, kuna see muudab ruumi visuaalselt suuremaks. Laudpõrandad sobivad suurematesse tubadesse ja neid kasutatakse sageli ka hotellides ja muudes luksuslikumates kohtades.

Teiseks, elustiil on samuti oluline. Kui teil on kodus palju liikuvaid lapsi või lemmikloomi, võib parkettpõrand olla parem valik, kuna see on vastupidavam ja kriimustuskindlam kui laudpõrand. Laudpõrandad võivad olla veidi tundlikumad ja nende hooldamine võib nõuda rohkem vaeva.

Kolmandaks, eelarve on loomulikult oluline tegur. Parkettpõrandad on tavaliselt odavamad kui laudpõrandad, kuid samas võib see sõltuda ka konkreetsest valikust ja tootjast.

Neljandaks, keskkonnaalased kaalutlused on tänapäeval samuti olulised. Laudpõrandad on valmistatud ühest tükist puidust ja seetõttu võivad need olla keskkonnale kahjulikumad kui parkettpõrandad, mis on valmistatud mitmest kihist puidust.

Kui soovite valida keskkonnasõbralikuma põrandakatte, siis peaksite kaaluma alternatiive, nagu bambus või kork. Need materjalid on looduslikud, vastupidavad ja keskkonnasõbralikud ning sobivad ideaalselt põrandakatteks.

Lõpuks on oluline kaaluda ka paigaldamise ja hooldamise kulusid. Kui soovite paigaldada põrandakatte ise, siis parkettpõrand on tavaliselt lihtsam paigaldada kui laudpõrand. Kuid kui soovite paigaldada professionaalne ehitusmeeskond, siis kulud võivad olla sarnased.

Lisaks on oluline arvestada ka hoolduse ja remondiga. Parkettpõrandad on tavaliselt vastupidavamad kui laudpõrandad ja nende hooldamine on lihtsam. Kui parkettpõrand kahjustub, siis on seda lihtsam parandada, kuna saate vahetada ainult kahjustatud ala. Laudpõrandad vajavad tavaliselt rohkem hooldust ja remonti ning kahjustatud ala parandamine võib olla kulukam.

Kui soovite kogemustega ehitajaga konsulteerida, siis võtke ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VÕRGUTEENINDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Võrguteenindus OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud elu- ja mitteeluhoonete ehitusele ja remondile. Selle aruandeperioodi põhitegevus oli keskendunud just n
ssb.ee
Võrguteenindus OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud elu- ja mitteeluhoonete ehitusele ja remondile. Selle aruandeperioodi põhitegevus oli keskendunud just nimelt sellele valdkonnale, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Võrguteenindus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi. Nende klientide hulka kuuluvad nii suured ettevõtted kui ka eraisikud, kes otsivad kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid. Ettevõte on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile parimat võimalikku teenust.

Pane tähele - just need on siseviimistluse kavalad nipid!

Kui olete kodu remontimas või uut kodu kujundamas, siis olete kindlasti mõelnud siseviimistluse kavalatele nippidele. Nendega saate anda oma kodule ainulaadse v
ssb.ee
Kui olete kodu remontimas või uut kodu kujundamas, siis olete kindlasti mõelnud siseviimistluse kavalatele nippidele. Nendega saate anda oma kodule ainulaadse välimuse ja lisada oma isiklikku puudutust. Siin on mõned nutikad nipid, mida tasub siseviimistluses kaaluda. Esimene kaval nipp on kasutada tapeeti seintele või lagedele. Tapeet on suurepärane viis ruumi lisamiseks ja annab võimaluse katsetada erinevaid mustreid ja värve. Lisaks on tapeedi paigaldamine lihtne ja saate seda ise teha. Teine kaval nipp on kasutada laeprofiile ja liistusid. Need annavad ruumile viimistletud välimuse ning

Millised on sagedasemad vead vannitoa viimistlusmaterjalide valikul?

Vannituba on üks kõige olulisemaid ruume kodudes ning selle kujundamine on oluline osa kodu kujundamisest. Kuid vannitoa renoveerimine võib olla kallis ja keeru
ssb.ee
Vannituba on üks kõige olulisemaid ruume kodudes ning selle kujundamine on oluline osa kodu kujundamisest. Kuid vannitoa renoveerimine võib olla kallis ja keeruline protsess, eriti kui valikuid tehakse valesti. Siin on mõned levinumad vead, mida inimesed vannitoa viimistlusmaterjalide valikul teevad. Esiteks, paljud inimesed valivad vannitoa jaoks sobimatuid materjale. Näiteks, kui valite materjali, mis ei talu niiskust, võib see põhjustada probleeme, nagu hallituse teke, mis võib olla ohtlik tervisele. Samuti võivad mõned materjalid olla libedad ja seega ohtlikud. Teine tavaline viga on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.