Rohkema info nägemiseks:

VÕRGUTEENINDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie jaoks pole ükski töö liiga suur või väike. Teostame töid siseviimistlusest ja põrandapaigaldusest, kuni projekti alusel hoone ehitamiseni. Pakume ka võtmed-kätte lahendusi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitusvaldkonnas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Võrguteeninduse OÜ on ettevõte, mis on pühendunud teie ehitusprojektide elluviimisele ning pakub kõikehõlmavat võtme kätte lahendust. Meie kogemus ja kirg ehituse vastu on teinud meist ühe juhtiva ehitusettevõtte Eestis.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele tipptasemel ehitusteenuseid, mis vastavad nende ootustele ja vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid.

Kui otsite ehituspartnerit, kes suudab teie ideed ellu viia ja tagada kvaliteetse tulemuse, siis võtke meiega ühendust. Võrguteeninduse OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas.

Laske meil aidata teil luua unikaalne ja funktsionaalne ruum, mis vastab teie vajadustele ja soovidele.

Kontakt:
koplialvar@gmail.com
+372 53785741

VÕRGUTEENINDUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tanel P.

Peale renoveerimistöid on minu kodu tõeliselt ainulaadne.

- Urmet O.

Väga hea töö - korter on viimistletum ja meeldivam.

- Sille R.

Olen väga rahul oma uute puidust aknalauakestega. Need lisavad mu kodule soojust ja ilu ning annavad võimaluse kaunistada seda taimede ja dekoratiivesemetega.

VÕRGUTEENINDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Võrguteenindus OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud elu- ja mitteeluhoonete ehitusele ja remondile. Selle aruandeperioodi põhitegevus oli keskendunud just nimelt sellele valdkonnale, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Võrguteenindus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi. Nende klientide hulka kuuluvad nii suured ettevõtted kui ka eraisikud, kes otsivad kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid. Ettevõte on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile parimat võimalikku teenust.

Dropdown

kõik artiklid

Kas eelistada laud- või parkettpõrandat?

Parkettpõrandad ja laudpõrandad on mõlemad populaarsed valikud paljudes kodudes üle maailma. Mõlemad võimalused pakuvad oma eeliseid ja puudusi ning lõpliku ots
ssb.ee
Parkettpõrandad ja laudpõrandad on mõlemad populaarsed valikud paljudes kodudes üle maailma. Mõlemad võimalused pakuvad oma eeliseid ja puudusi ning lõpliku otsuse tegemisel tuleb arvestada mitmete teguritega. Selles artiklis vaatleme mõlema tüüpi põrandakatet ja anname soovitusi, millist tüüpi põrandat võiks erinevates olukordades eelistada. Laudpõrandad on valmistatud ühest tükist puidust, mis on lõigatud ja töödeldud nii, et see sobiks põrandakatteks. Laudpõrandad on tavaliselt valmistatud tammepuidust, kuid neid võib leida ka muud tüüpi puidust. Laudpõrandad annavad kodule

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.