SYNERGIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

SYNERGIA OÜ hetkeolukord

Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Synergia OÜ asutati 2011.aaastal. Peamiseks tegevuskohaks on Tallinn.

Firma omakapital bilansipäeva seisuga vastab äriseadustikus kehtestatud nõuetele.

2023 olemasolevale kinnisvarainvesteeringule tehti parendustöid 6992 euro väärtuses.

2023 majandusaasta käive oli 15 125 eurot, mis vähenes võrreldes eelmise majandusaastaga 32%.

Majandusaasta lõpetati -430 eurose kahjumiga . Koolitused ja nõustamised, mis oli ka 2023 peamine tegvusala, moodustas käibest 65% Kinnivarainvesteerinugud tõid tulu 31 % käibest ja kirjanduslik loometegevus 4 %.

Juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele 2023.a. tasu ja muid erisoodustusi makstud ei ole.

Põhilised koolituste teemad olid - vaimne tervis, tööstressi juhtimine, kriisipsühholoogia, meeskonnatöö ja klienditeenindus. Viisin läbi individuaalseid psühholoogilisi nõustamisi ning olin vaimse tervise mentor. Kirjutasin EPALE veebikeskkonda õppimispsühholoogia alaseid blogisid. Olin ajakirja „Eesti Naine „ , „Kodutohter“, „Tiiu“ koostööpartner. Jätkuvalt propageerisin ja müüsin vaimse tervise teemalist raamatut „Mina oma elus. Kuidas ise endaga elada ja oma visioone teostada“ .

2024 aastal on plaanis jätkata psühholoogia alase raamatu kirjutamist.

Plaanitav raamatu avaldamise aeg on 2024.a. sügis. Jätkan psühholoogia alaste blogide kirjutamist sotsiaalmeedias ning vaimse tervise ja kultuuripsühholoogia alaste artiklite kirjutamist ajakirjadesse. On plaanis jätkata veebikoolituste ja klassiruumis toimuvate koolituste ja individuaalsete psühholoogia alaste nõustamiste läbi viimist. Plaanin jätkuvalt suurt rõhku pöörata kodulehe funktsionaalsemaks muutmisele. Uueks tegevuseks plaanin psühholoogia alase podcasti tegemist. Plaanin jätkuvalt töökeskkonda parendada. Vastavalt võimalusele jätkan heategevusliku rändfotonäituse esitlust 2024 aasta sügisel. Plaanin senisest enam pöörata rõhku Synergia

OÜ turundamisele, et ettevõte oleks majanduslanguse ajal jätkusuutlik. Samuti plaanin tegeleda erialase enesetäiendamisega, osaleda koolitustel, et oma erialast professionaalsust tõsta ja konkurentsis püsida.

30.03.2024

Juhatuse liige Anneli Salk

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.