WOODLOGERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Õues pulmad pakuvad loodusliku ilu tausta ja värskes õhus olemise õhkkonda, mida on raske siseruumides jäljendada. Need pakuvad loovusele lõuendit ja võimalust

Kuidas valida õige hooaeg oma pulmadeks?

Õues pulmad pakuvad loodusliku ilu tausta ja värskes õhus olemise õhkkonda, mida on raske siseruumides jäljendada. Need pakuvad loovusele lõuendit ja võimalust kujundada pulm, mis tõeliselt peegeldab paari isikupära ja armastust suure õue vastu.

Õues toimuvate pulmade planeerimise aluste mõistmine

Õige hooaja valimine on õues pulma jaoks ülioluline. Kaaluge kliimat, loodusmaastiku värvipaletti ja külaliste mugavust kuupäeva otsustamisel.

Enne õues pulma planeerimist uurige juriidilisi nõudeid. See hõlmab lubasid avalikele aladele, mürareegleid ja muid määrusi, mis võivad teie plaane mõjutada.

Ideaalne õueala valimine

Õueala valimisel kaaluge ligipääsetavust, parkimist, tualette, elektrit ja varjualuse võimalusi. Koht peaks vastama teie visioonile ja mahutama teie külaliste nimekirja mugavalt.

WOODLOGERS OÜ pakub rahulikku ja maalilist keskkonda teie õues pulmadeks. Piisava ruumi ja pühendunud meeskonnaga, mis on pühendatud teie päeva eriliseks muutmisele, on see ideaalne koht öelda 'ma teen' looduse keskel.

Õues pulmateema kujundamine

Teie pulmateema peaks olema teie isikliku stiili ja loodusliku ümbruse peegeldus. Olgu see siis maalähedane elegants või boheemlaslik šikk, laske õues inspireerida oma dekoori.

Kasutage loodusmaastikku oma eeliseks, kaasates oma pulmadekoori elemente nagu puit, kivi ja taimestik. See mitte ainult ei tõsta teie seade ilu, vaid loob ka ühtse välimuse.

Logistika ja paigutus õues pulmas

Kujundage plaan, mis maksimeerib ruumi kasutust ja liikluse voolu. Kaaluge tseremoonia, vastuvõtu, toitlustamise ja teiste võtmealade paigutust, et tagada sujuv üritus.

Tagage oma külaliste mugavus, pakkudes piisavalt istekohti, varju või küttevõimalusi ja selget siltimist. Ligipääsetavus on samuti võtmetähtsusega, eriti liikumisraskustega inimestele.

Toitlustamine ja menüü planeerimine õues

Valige toitlustaja, kellel on kogemus õues üritustega ja kes suudab pakkuda paindlikke menüüvalikuid ning toime tulla vabas õhus toitlustamisega kaasnevate ettenägematute väljakutsetega.

Eelistage hooajalist ja kohalikku kööki, mis täiendab õues kogemust. Kaaluge interaktiivseid toidujaamu või pere stiilis sööki, et lisada kogukondlikku atmosfääri.

Meelelahutus ja muusika vabas õhus

Valige meelelahutus, mis sobib õues teemaga, näiteks akustiline bänd või folklaulja. See lisab teie pulma loomuliku ja lõõgastunud vibe.

Töötage helitehnikuga, et tagada muusika ja kõned oleksid kogu koha peal kuuldavad ilma ümbritsevat keskkonda häirimata.

Fotograafia ja mälestuste jäädvustamine looduses

Leidke fotograaf, kes on spetsialiseerunud õues fotograafiale ja on harjunud tegelema loodusliku valgustuse ja maastikega, et jäädvustada teie erilise päeva olemust.

Arutage oma fotograafiga läbi hädavajalikud fotod, mis kasutavad ära õues seadeid, nagu päikeseloojangu fotod, maastiku taustad ja juhuslikud hetked looduse keskel.

Varuplaanid ja ilmastikuolude ettenägemine

Olge alati valmis halva ilmaga toime tulema. Võimalused hõlmavad telkide ootevalmidust, lähedal asuvaid siseruume või paindlikku ajakava, et vältida igasuguseid katkestusi.

Kommunikeerige oma varuplaan tarnijatele ja külalistele hästi ette. Veenduge, et kõik teaksid protokolli varuplaani üleminekuks, kui see on vajalik.

Viimased lihvid ja teie õues pulma isikupärastamine

Lisage isiklikke puudutusi nagu kohandatud sildid, mälestuste laud või ainulaadne külalisteraamat, et muuta teie pulm meeldejäävaks ja ainulaadseks.

Kontrollige lõplikku kontrollnimekirja, et tagada iga detaili katvus. See hõlmab tarnijatega kinnitamist, paigutuse lõplikku kinnitamist ja isiklike esemete valmisolekut suureks päevaks.

Kas kujutate ette õues pulma, mis püüab looduse olemust? Võtke ühendust WOODLOGERS OÜ-ga, et muuta oma unistus reaalsuseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida oma järgmiseks ettevõtte ürituseks puhkeküla?

Puhkeküla on tüüpi kuurort, mis pakub mitmesuguseid majutusvõimalusi ja mugavusi, tavaliselt asetseb see maalilises looduskeskkonnas. Need külad on loodud selle
ssb.ee
Puhkeküla on tüüpi kuurort, mis pakub mitmesuguseid majutusvõimalusi ja mugavusi, tavaliselt asetseb see maalilises looduskeskkonnas. Need külad on loodud selleks, et pakkuda külalistele terviklikku kogemust, mis hõlmab majutust, toitlustust, meelelahutust ja tegevusi, kõik ühes kohas. Ettevõtte ürituse korraldamisel on õige toimumiskoha valimine ülioluline. Puhkekülad pakuvad lõõgastumise, meeskonnatöö võimaluste ja linnaelu saginast põgenemise ainulaadset segu, muutes need ideaalseks valikuks ettevõtte taganemisteks ja üritusteks. Kaasahaaravad meeskonnatöö kogemused Meeskonnatöö on iga

Kuidas võivad seikluspuhkused Teie meeskonda uut energiat tuua?

Meeskonna taganemised ei ole lihtsalt paus kontorist; need on strateegiline vahend meeskonna dünaamika ja soorituse parandamiseks. Igapäevasest rutiinist eemald
ssb.ee
Meeskonna taganemised ei ole lihtsalt paus kontorist; need on strateegiline vahend meeskonna dünaamika ja soorituse parandamiseks. Igapäevasest rutiinist eemaldudes saavad meeskonnad osaleda tegevustes, mis edendavad ühtsust, usaldust ja ühist eesmärki. Seikluspuhkus on reis, mis sisaldab põnevuse, väljakutse ja avastamise elemente. See on võimalus mugavustsoonist väljuda ja osaleda tegevustes, mis nõuavad meeskonnatööd ja vastupidavust, nagu matkamine, rafting või kultuuriline avastamine. Seikluspuhkuste eelised meeskondadele Ühised kogemused keerulistes keskkondades loovad

WOODLOGERS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Woodlogers loodi 19.augustil 2011 aastal.  Osaühingu põhitegevuseks on metsamajandamist abistavad tegevused- metsaülestöötamise kompleksteenused jne.  Teine
ssb.ee
OÜ Woodlogers loodi 19.augustil 2011 aastal. Osaühingu põhitegevuseks on metsamajandamist abistavad tegevused- metsaülestöötamise kompleksteenused jne. Teine tegevusala on puhkemajanduse/turismivaldkonnaga seonduv- sündmuste (suvepäevad, laagrid jm) korraldamiseks puhkeküla territooriumi rentimine, suitsusauna ja saunamaja kasutamise võimaldamine ja muud vabaaja veetmise võimalused. Osaühing asub Rapla vallas Raplamaal. Teenuseid realiseeritakse Eesti Vabariigis. 2022 aasta müügitulu oli 299 239.- eurot, sellest vabaajaga seotud teenused 52 639.- eurot (2021 aastal 45 356.- eurot).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.