WOODLOGERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puhkeküla on tüüpi kuurort, mis pakub mitmesuguseid majutusvõimalusi ja mugavusi, tavaliselt asetseb see maalilises looduskeskkonnas. Need külad on loodud selle

Miks valida oma järgmiseks ettevõtte ürituseks puhkeküla?

Puhkeküla on tüüpi kuurort, mis pakub mitmesuguseid majutusvõimalusi ja mugavusi, tavaliselt asetseb see maalilises looduskeskkonnas. Need külad on loodud selleks, et pakkuda külalistele terviklikku kogemust, mis hõlmab majutust, toitlustust, meelelahutust ja tegevusi, kõik ühes kohas.

Ettevõtte ürituse korraldamisel on õige toimumiskoha valimine ülioluline. Puhkekülad pakuvad lõõgastumise, meeskonnatöö võimaluste ja linnaelu saginast põgenemise ainulaadset segu, muutes need ideaalseks valikuks ettevõtte taganemisteks ja üritusteks.

Kaasahaaravad meeskonnatöö kogemused

Meeskonnatöö on iga eduka ettevõtte ürituse südames. Puhkekülad pakuvad hulgaliselt väli tegevusi, mis soodustavad koostööd, suhtlust ja probleemide lahendamist meeskonnaliikmete vahel. Alates kõrgseiklusradadest kuni aardejahtideni, neid väljakutseid saab kohandada vastavalt teie ettevõtte konkreetsetele eesmärkidele.

Väliste seikluste kõrval pakuvad paljud puhkekülad ruume professionaalseks arenguks läbi töötubade ja seminaride. Neid sessioone saab kohandada keskenduma juhtimisele, tootlikkusele või muudele teie meeskonna kasvu jaoks olulistele valdkondadele.

Looduslikud seaded inspiratsiooniks ja lõõgastumiseks

Uuringud on näidanud, et looduslikud seaded võivad suurendada loovust, vähendada stressi ja parandada üldist töö sooritust. Puhkeküla pakub täiuslikku tausta töötajatele, et laadida end ja leida inspiratsiooni kontori piirangutest eemal.

Puhkeküla vaba ja lõõgastunud õhkkond soodustab spontaanseid suhtlusi ja arutelusid kolleegide vahel, tugevdades meeskonnas tugevamat ühtekuuluvustunnet ja koostööd.

Kohandatavad ürituste ruumid ja majutus

Olgu plaanis väike meeskonna koosolek või suur ettevõtte gala, puhkekülad pakuvad erinevaid ürituste ruume, mida saab kohandada vastavalt teie vajadustele. Konverentsiruumidest kuni banketisaalideni, valikud on mitmekülgsed ja varustatud kaasaegsete mugavustega.

Erinevate majutusvõimalustega, alates rustikaalsetest kajutitest kuni luksuslike sviitideni, tagavad puhkekülad, et kõik külalised saavad mugavalt kohapeal ööbida, vältides vajadust transportimiseks üritusele ja tagasi.

Kõikehõlmavad mugavused mugavuse tagamiseks

Puhkekülad pakuvad sageli valikut toitlustusteenuseid ja söögikohti, ulatudes vabameelsetest buffeedest kuni ametlike istumisõhtusöökideni, mahutades kõiki toitumisnõudeid ja eelistusi.

Ujumisbasseinidest kuni spaateenusteni pakuvad puhkekülad mitmesuguseid lõõgastusvõimalusi, mida külalised saavad nautida oma vaba aja jooksul, lisades üritusele veel ühe kihi lõõgastust ja naudingut.

Võimalused ettevõtte sotsiaalse vastutuse jaoks

Paljud puhkekülad on pühendunud jätkusuutlikele praktikatele, võimaldades ettevõtetel kooskõlastada oma üritusi oma ettevõtte sotsiaalse vastutuse eesmärkidega. See võib hõlmata keskkonnasõbralikku majutust, jäätmete vähendamise algatusi ja kohalike kogukondade toetamist.

Kohaliku kogukonnaga suhtlemine võib olla töötajatele tasuv kogemus, pakkudes meeskonna sidumise võimalusi vabatahtliku töö või kultuurivahetuste kaudu, mida saab korraldada puhkeküla.

Otsid unustamatut ettevõtte üritust, mis ühendab meeskonnatöö looduse rahuga? Võta ühendust WOODLOGERS OÜ-ga, et avastada, kuidas meie puhkeküla saab rahuldada kõiki sinu vajadusi.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige hooaeg oma pulmadeks?

Õues pulmad pakuvad loodusliku ilu tausta ja värskes õhus olemise õhkkonda, mida on raske siseruumides jäljendada. Need pakuvad loovusele lõuendit ja võimalust
ssb.ee
Õues pulmad pakuvad loodusliku ilu tausta ja värskes õhus olemise õhkkonda, mida on raske siseruumides jäljendada. Need pakuvad loovusele lõuendit ja võimalust kujundada pulm, mis tõeliselt peegeldab paari isikupära ja armastust suure õue vastu. Õues toimuvate pulmade planeerimise aluste mõistmine Õige hooaja valimine on õues pulma jaoks ülioluline. Kaaluge kliimat, loodusmaastiku värvipaletti ja külaliste mugavust kuupäeva otsustamisel. Enne õues pulma planeerimist uurige juriidilisi nõudeid. See hõlmab lubasid avalikele aladele, mürareegleid ja muid määrusi, mis võivad teie plaane

Kuidas võivad seikluspuhkused Teie meeskonda uut energiat tuua?

Meeskonna taganemised ei ole lihtsalt paus kontorist; need on strateegiline vahend meeskonna dünaamika ja soorituse parandamiseks. Igapäevasest rutiinist eemald
ssb.ee
Meeskonna taganemised ei ole lihtsalt paus kontorist; need on strateegiline vahend meeskonna dünaamika ja soorituse parandamiseks. Igapäevasest rutiinist eemaldudes saavad meeskonnad osaleda tegevustes, mis edendavad ühtsust, usaldust ja ühist eesmärki. Seikluspuhkus on reis, mis sisaldab põnevuse, väljakutse ja avastamise elemente. See on võimalus mugavustsoonist väljuda ja osaleda tegevustes, mis nõuavad meeskonnatööd ja vastupidavust, nagu matkamine, rafting või kultuuriline avastamine. Seikluspuhkuste eelised meeskondadele Ühised kogemused keerulistes keskkondades loovad

WOODLOGERS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Woodlogers loodi 19.augustil 2011 aastal.  Osaühingu põhitegevuseks on metsamajandamist abistavad tegevused- metsaülestöötamise kompleksteenused jne.  Teine
ssb.ee
OÜ Woodlogers loodi 19.augustil 2011 aastal. Osaühingu põhitegevuseks on metsamajandamist abistavad tegevused- metsaülestöötamise kompleksteenused jne. Teine tegevusala on puhkemajanduse/turismivaldkonnaga seonduv- sündmuste (suvepäevad, laagrid jm) korraldamiseks puhkeküla territooriumi rentimine, suitsusauna ja saunamaja kasutamise võimaldamine ja muud vabaaja veetmise võimalused. Osaühing asub Rapla vallas Raplamaal. Teenuseid realiseeritakse Eesti Vabariigis. 2022 aasta müügitulu oli 299 239.- eurot, sellest vabaajaga seotud teenused 52 639.- eurot (2021 aastal 45 356.- eurot).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.