TIRRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja komment

TIRRE OÜ hetkeolukord

Juba 1328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastal oli põhitegevusalaks kodu ja ehiskeraamika tootmine, mis moodustas üle poole kogu müügitulust.

Toimus üks erandlik ühekordne tehing, mis tõstis müügitulu kõrgemaks, kuid sisulise tegevuse poole pealt olid tulemused järgmised:

Tegevusala EMTAK kood Müügitulu %

Kodu- ja ehiskeraamika tootmine 2341 55%

Muu mujal liigitamata koolitus 85599 11%

Puidust tarbe- ja dekoratiivesemete jm puittoodete tootmine 16291 11%

Muu keraamika tootmine 23491 10%

Maastiku hooldus ja korrashoid 81301 8%

Mängude ja mänguasjade tootmine 32401 6% 2023 aastal oli jätkuvalt kõige edukam keraamika tootmine ja keraamika koolitused. Need moodustasid kokku 76%. See oli kindlasti tingitud edukast tootearendusega seotud tegevustest ja järjest aktiivsemast laatadel osalemisest. Lisaks avasime ettevõtte kodulehe ning panustamise rohkem turundusega seotud tegevustesse. 2023 aastal pakkusime ka regulaarset koolitust oluliselt rohkem. Uues formaadis ja uues asukohas koolitused läksid hästi tööle.

2023 jätkasime ka väiksemas mahus maastiku hoolduse ja korrashoiu tegevustega ja puidust toodete tootmisega, kuid põhifookus on siiski keraamikal ja müügitegevuse suurendamine. Sellest tulenevalt ka teiste tegevusalade väiksem maht.

2023 aastal ettevõttel puudusid töölepingulised töötajad ja ka 2024 aastal ei ole planeeritud töölepingulisi töötajaid. Vajadusel kasutatakse abitööjõudu töövõtulepingute alusel.

2024 plaanime jätkata samade tegevusaladega. Fookus on keraamikal, mingil määral jäävad alles ka maastiku hooldus ja puidust toodetet tootmine. Suuremaid investeeringuid plaanis ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.