Rohkema info nägemiseks:

CAVERION EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5349; jälgijaid - 45. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CAVERION EESTI AS kohta arvamuslugu!"

CAVERION EESTI AS hetkeolukord

Juba 5349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Caverion Eesti AS on hoonesiseste tehnosüsteemide hooldustöödega tegelev ettevõte. Meile on omistatud ISO 9001 kvaliteedisüsteemi sertifikaat. Meie peakontor asub Tallinnas ning harukontor Tartus.

Majandusaasta vältel keskendusime põhitegevusalale, milleks on hoonete tehnosüsteemide hooldus.

Müügitulu aruandeaastal oli 3,41 miljonit eurot (2021. aastal 2,79 miljonit eurot). Vaatamata müügitulu kasvule lõppes majandusaasta negatiivse majandustulemusega. Järgmise majandusaasta suund on parandada tulemuslikkust ning kasvatada müügikäivet.

Oma tegevusvaldkonnas omame turul tugevat positsiooni. Oleme seadnud eesmärgiks teenuse kvaliteedi tõstmise läbi korrektselt planeeritud ja teostatud tehnohoolduse. Peame väga oluliseks tööohutust ning oleme seadnud eesmärgiks null tööõnnetust.

2023. aasta esimesel poolel on ettevõte aktiivselt otsinud uusi kliente ning sõlminud mitmeid uusi kliendilepinguid.

Seoses finantskeskkonna muudatustega (sh Euribori tõus) on kliendid investeeringute mahtu vähendanud. See on juba täna mõjutanud, ning võib ka edaspidi mõjutada, ettevõtte finantstulemusi. Lisaks mõjutab üldine elukalliduse kasv oluliselt tööandja tööjõukulusid. Samuti avaldab meie sisendhindadele mõju 2022. aasta veebruaris alanud täiemõõduline Vene-Ukraina sõda.

Tehnosüsteemide hoolduse valdkonnas suuri hooajalisi erinevusi ei esine ning tsüklilisus ei mõjuta ei äri- ega majandustegevust.

Ettevõtte tegevusega kaasnevad keskkonnamõjud on peamiselt seotud autokütusega. Oleme seadnud eesmärgiks vähendada võimalikku kahju keskkonnale. Uute töösõidukite valimisel eelistame gaasi-, hübriid- või elektriautosid.

Valuutakursside riske ei ole, kuna arveldamine toimub eurodes. Intressikandvaid kohustusi bilansipäeva seisuga ei olnud. Samuti puudusid need aastaaruande koostamise kuupäeval.

Antud aruandeaastal olulisi investeeringuid ning arenguväljaminekuid tehtud ei ole.

Caverion Eesti AS keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 46 inimest (2021. aastal 44 inimest).

Ettevõtte tööjõukulu 2022. aastal oli 1,7 miljonit eurot (2021. aastal oli 1,52 miljonit eurot).

Ettevõtte tegevust ja finantsseisundit iseloomustavad suhtarvud aastal 2022:

Müügikäibe muutus 22,0% (2021. aastal 2,9%)

Maksevõime üldine tase 1,1 (2021. aastal 1,2)

Puhasrentaablus -4,6% (2021. aastal -5,6%)

Caverion Eesti AS 2022. majandusaasta aruande suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Müügikäibe muutus (%) = (müügitulu 2022 - müügitulu 2021) / müügitulu 2021 * 100

Maksevõime üldine tase (lühiajaliste kohustiste kattekordaja) = käibevara / lühiajalised kohustised

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum (kahjum) / müügitulu * 100

CAVERION EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.