Rohkema info nägemiseks:

Ü & A OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on juba üle 26 aasta tegelenud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügiga ning oleme tuntud just oma kvaliteetsete toodete ja suurepärase klienditeeninduse poolest. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi, kui nad vajavad uusi osi või lisaseadmeid oma sõidukisse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega meie ettevõte tegeleb?

Tegeleme mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügiga juba üle 26 aasta. Meie meeskond on alati valmis pakkuma Teile parimat nõu meie toodete osas. 

Meie meeskond on väga abivalmis ja motiveeritud, ning meie eesmärk on pakkuda meie klientidele parimat võimalikku teenindust. Oleme teadlikud, et mootorsõidukite osade valikul võib olla keeruline ning seetõttu oleme valmis klientidele alati nõu ja abi pakkuma. Meie meeskond on läbinud põhjaliku koolituse ning me jälgime pidevalt uusi arenguid valdkonnas, et tagada, et meil on alati värsked teadmised ja oskused, et nõustada ja aidata oma kliente parimal võimalikul viisil.

Meie meeskond usub, et hea koostöö ja pikaajaliste suhete loomine meie klientidega on äärmiselt oluline. Seetõttu võtame alati aega, et kuulata oma klientide vajadusi ja soove ning pakkuda neile parimaid lahendusi. Meie eesmärk on mitte ainult müüa tooteid, vaid pakkuda ka pikaajalist tuge ja usaldusväärset vastust kõigile küsimustele või muredele, mida meie kliendid võivad omada.

Meie ettevõtte jaoks on klientide rahulolu esmatähtis ning seetõttu püüame pidevalt oma teenusekvaliteeti täiustada. Meie meeskonnale on oluline, et meie kliendid tunneksid end hoituna ning et nad saaksid alati tulla meie poole professionaalse ja sõbraliku teeninduse saamiseks.

Kokkuvõtteks võib öelda, et meie ettevõte on tugeva ja vastustundliku meeskonnaga, kes on spetsialiseerunud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügile. Oleme pühendunud klientidele parimate ja kvaliteetsete toodete ning teenuste pakkumisele ning oleme valmis neid alati abistama. Oleme uhked, et oleme tegutsenud selles valdkonnas nii kaua ning plaanime jätkuvalt oma meeskonna ja teenuste arendamist, et olla alati värskete teadmiste ja oskustega klientidele nõu andmiseks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

Ü & A OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri T.

Varuosade valik on suurepärane ning hind mõistlik.

- Karmen U.

Tänu suurele valikule leian alati sobiva osa. Rahul!

- Sten P.

Varuosade valik on lai ning teenindus hea. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mida pidada silmas veoautole varuosi soetades?

Veoautode varuosade soetamine võib olla väljakutse, eriti kui teil pole asjakohast teadmist selle kohta, mida silmas pidada. Õnneks on olemas mitmeid tegureid, mida peaksite meeles pidama, et veenduda, et ostate kvaliteetseid ja sobivaid varuosi oma veoautole. Esimene ja kõige olulisem tegur on kvaliteet. Veoautode varuosad peaksid olema vastupidavad ja vastama kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Kuna veoautod on raskete koormuste kandjad ja sõltub nende töökindlusest palju, on oluline tagada, et varuosad, mida kasutate, vastaksid sõiduki vajadustele. On soovitatav osta varuosi usaldusväärsetelt

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida enda sõidukile õigeid rehve?

Rehvid on üks olulisemaid osi sõiduki juures, sest just nemad tagavad kontakti teega ning seeläbi turvalise ja mugava sõidu. Rehvide valikul tuleb aga arvestada
ssb.ee
Rehvid on üks olulisemaid osi sõiduki juures, sest just nemad tagavad kontakti teega ning seeläbi turvalise ja mugava sõidu. Rehvide valikul tuleb aga arvestada mitmete teguritega, nagu sõiduki kasutusotstarve, sõidutingimused ja -stiil ning rehvide mõju kütusekulu ja keskkonnale. Seetõttu on oluline teada, kuidas valida sobivaid rehve oma sõidukile. Sõiduki kasutusotstarve Esimene asi, mida rehvide valimisel arvesse võtta, on sõiduki kasutusotstarve. Kas sõidukit kasutatakse linnas või maanteedel, kas see on sõiduauto, maastur või kaubik? Erinevad sõidukid vajavad erinevat tüüpi ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.