Rohkema info nägemiseks:

EREK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 25559; jälgijaid - 47. Arvustusi - 3; Artikleid 10+ "Kirjuta EREK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti ehitusturul on Marmoroc fassaadikivi olnud kindlaks valikuks juba kolm aastakümmet. Selle kerge, õhuka ja tugeva fassaadikivi eelised on ilmnenud aja jooksul, tehes sellest hinnatud valiku nii eramajade, korterelamute kui äri- ja kommunaalhoonete fassaadidele.

Marmoroci fassaadikatet on võimalik kasutada kuni 50 aastat ilma igapäevase hoolduse vajaduseta, olles seeläbi praktiliselt hooldusvaba valik. Marmoroc pakub efektiivselt ventileerivat õhuvahega fassaadilahendust, mis vähendab lisasoojustuse vajadust ning muudab selle ideaalseks välisseina vooderdusmaterjaliks.

Tuulduv fassaadikate tagab fassaadile kaitse ilmastikumõjude eest ja "hingava" struktuuri, mis tagab kvaliteetsema õhu eluruumides. Marmoroc on saadaval paljudes värvitoonides, võimaldades erinevaid värvikombinatsioone fassaadi kujundamisel. Paigalduskarkass on valmistatud kuumtsingitud terasest ja sellel on perforeeritud põhi, mis muudab paigaldamise kiireks ja mugavaks.

Marmoroc sobib suurepäraselt eramajadele, võimaldades neil säilitada kauni välimuse ja head soojaisolatsiooni aastakümneid. Kortermajade omanikud võivad olla kindlad, et Marmoroci fassaadikate aitab kulusid säästa ning tagab kvaliteetse elukeskkonna. Marmorociga kaetud fassaadid näevad välja esinduslikud ja võimaldavad hõlpsasti paigaldada erinevaid reklaame, muutes need atraktiivseks äri- ja kommunaalhoonete omanikele.

Erek OÜ on Marmoroci ametlik müüja ja paigaldaja Eestis juba 25 aastat. Tegemist on kauakestva ja stabiilse ettevõttega, kellel on laialdased kogemused fassaadiehituses ning kes tegeleb lisaks Marmoroci müügile ja paigaldusele ka Ruukki katusetoodete ning paekivi töötlemise ja paigaldamisega. Ettevõtte spetsialistid jagavad usaldusväärset teavet ning teenindavad teid kaasaegsete energiasäästu meetmete osas, et pakkuda optimaalseid lahendusi hoonete energiatõhususe tagamiseks.

Kui olete huvitatud Marmoroci fassaadikivi paigaldamisest oma hoonesse või soovite lisateavet, siis võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et aidata teil saavutada praktiline ja vastupidav fassaadilahendus, mis rõhutab teie hoone välisilmet ja pakub energiatõhusust. Kasutage Marmoroci kogemust ja kvaliteeti, et oma fassaadile uus elu anda!

EREK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida Marmoroc fassaadikivi äri- ja elamuhoonetele?

Äri- ja korterelamute fassaad on nagu hoone visiitkaart, mis peegeldab selle omanike maitset, hooldustaset ning energiatõhusust. Seega on äärmiselt oluline valida fassaadilahendus, mis mitte ainult ei muuda hoone välisilme atraktiivseks, vaid tagab ka vastupidavuse ja energiatõhususe. Üks parimaid valikuid, mis vastab nendele nõudmistele, on Marmoroc fassaadikivi, mis on tuntud oma kõrge kvaliteedi, vastupidavuse ja mitmekülgsete disainivõimaluste poolest. Marmoroc fassaadikivi on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis tagab hoonele pikaajalise vastupidavuse. See talub ekstreemseid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida fassaadi renoveerimiseks sobiv partner?

Hoone fassaadi renoveerimine on märkimisväärne ettevõtmine, mis mõjutab mitte ainult hoone välisilmet, vaid ka selle vastupidavust ja energiatõhusust. Selleks,
ssb.ee
Hoone fassaadi renoveerimine on märkimisväärne ettevõtmine, mis mõjutab mitte ainult hoone välisilmet, vaid ka selle vastupidavust ja energiatõhusust. Selleks, et tagada tulemus, mis vastab teie ootustele ja kestab aastaid, on oluline leida usaldusväärne ja kogemustega partner. Erek OÜ on olnud Eesti ehitusturul juba aastakümneid, pakkudes tipptasemel fassaadiehituse teenuseid, mis ületavad klientide ootusi. Erek OÜ on pikaajaliste kogemustega ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele fassaadilahendustele, sealhulgas Marmoroc fassaadikivi müügile ja paigaldusele, Ruukki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.