Rohkema info nägemiseks:

COOP PÕLVA TARBIJATE ÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohalike kulinaariatoodete tootmise ja müügiga ning pakume laia valikut salateid, pasteete, rulaade, peolaua vaagnaid ning käsitööpagaritöökoja tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon kohtub maitsega, kus iga suutäis jutustab pärandi ja kulinaarse meisterlikkuse loo. COOP Põlva Tarbijate Ühistu TÜH eesmärk on pakkuda klientidele tükikest Põlvamaa rikkalikust kultuurist maitsvate kulinaariatoodete kaudu. Meie tootevalik hõlmab Põlvamaa parimaid maitseid, mis on loodud, et rõõmustada iga toidusõbra südant ja maitsemeeli.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda meie klientidele tükikest Põlvamaa rikkalikust kultuurist meie maitsvate kulinaariatoodete kaudu. Kohaliku kogukonna südamest oleme valinud tootevaliku, mis pole lihtsalt toiduained, vaid meie piirkondliku identiteedi tähistus.

Meie pakkumiste hulka kuuluvad mitmesugused kodused salatid, pasteedid, rulaadid ja peolaua vaagnad, mis sobivad igaks sündmuseks. Iga toode on valmistatud hoolikalt, tagades, et saate iga suutäiega maitsta Põlvamaa parimaid koostisosi.

Oma Pala on meie uhkus ja rõõm, mis esindab Põlvamaa autentset maitset ja traditsioone. Meie salatid on täiuslikuks lisandiks igale peolauale, pakkudes värskeid ja toitvaid komponente, mis on hoolikalt valitud ja valmistatud. Pasteedid ja rulaadid on klassikalised lemmikud, mida oleme täiustanud, et pakkuda suurepärast maitset ja tekstuuri. Peolaua vaagnad on ideaalne valik pidustuste ja koosviibimiste jaoks, kus soovite muljet avaldada oma külalistele ja nautida kohalikku toidukultuuri.

Kuid meie lugu ei lõpe siin. Usume, et söömaaja rõõm on täielik magusa noodiga, mistõttu meie käsitööpagaritöökoda valmistab mitmesuguseid küpsiseid, pirukaid, kooke ja struudleid, mis on küpsetatud täiuslikkuseni. Aegumatu retseptide ja värskete kohalike saaduste kasutamisega on meie küpsetised meie pagarite oskuste ja kirglikkuse tunnistajaks.

COOP Põlva Tarbijate Ühistu TÜH juures oleme rohkem kui lihtsalt bränd; me oleme kogukond. Meie tooted on saadaval laias kaupluste võrgustikus, tagades, et Põlvamaa olemus pole teist kunagi kaugel. Olgu teil plaanis pidu või soovite lihtsalt nautida kohalikke maitseid, Oma Pala on teie valik kvaliteedi ja maitse osas.

Kogege Põlvamaa parimat Oma Palaga. Esitage oma tellimus täna ja võtke koju tükike meie traditsioonist, meie uhkusest, tükike meist.

Kontakt

COOP PÕLVA TARBIJATE ÜHISTU TÜH kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika P.

Coop Põlva riiulitel on alati midagi erilist. Armastan nende kohalikke maitseid!

- Roobert O.

Alati leian värsket ja taskukohast kodumaist toitu. Coop Põlva on minu pere kindel valik.

- Kaidi M.

Coop Põlva poes tunnen end alati oodatuna. See on minu lemmiik ostukoht!

COOP PÕLVA TARBIJATE ÜHISTU TÜH tegevusaruanne 2023

Coop on 100% Eesti tarbijatele kuuluv Eesti jaekaubanduses ühiselt tegutsev grupp, mille üheks liikmeks on Coop Põlva Tarbijate Ühistu ehk Coop Põlva. Kaubandusega tegeleme Põlva, Võru ja Tartu maakonnas, sealhulgas on meil 17 toidukauplust ja 9 tööstuskaupade poodi- 1 Coop Maksimarket, 9 Coop Konsumit, 7 Coop Väikepoodi, 2 Coop Ehituskeskust, Põlva Kaubamajas kauplus Mood&ilu, Põlva Euronics, Võru PetCity, Räpina Universaal. Samuti on meil kolm toitlustus üksust - restoran LaStoria ning Oma Pala kondiiter ja kulinaaria. 23.01.2023 ühendati Coop Põlva TÜ ga tütarettevõtte Kinvar Invest OÜ.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Põlvamaa 5 peamist kohalikku delikatessi, mida pead proovima?

Põlvamaa, piirkond, mis on rikas lopsakate metsade ja maaliliste maastike poolest, on samuti koduks ainulaadsele kulinaarsele pärandile, mida on kujundanud sell
ssb.ee
Põlvamaa, piirkond, mis on rikas lopsakate metsade ja maaliliste maastike poolest, on samuti koduks ainulaadsele kulinaarsele pärandile, mida on kujundanud selle ajalugu, kliima ja kohalikud tooted. See blogipostitus juhatab teid läbi viie kohustusliku kohaliku delikatessi, mis pakuvad mitte ainult maitset Põlvamaa traditsioonilistest maitsetest, vaid räägivad ka piirkonna kultuurilisest identiteedist. Põlvamaa 5 peamist kohalikku delikatessi Seto sõir on pehme, värske juust, mis on olnud sajandeid seto kogukonna toidulaual. Lehmapiimast valmistatud juust on kergelt soolatud ja sageli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.