Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA SADAMAD JA PUHKEALAD SA

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 316; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄPINA SADAMAD JA kohta arvamuslugu!"

RÄPINA SADAMAD JA PUHKEALAD SA hetkeolukord

Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Räpina Sadamad ja Puhkealad asutati Räpina Vallavolikogu 29.01.2014 otsusel, mille lisana kinnitati ka SA põhikiri. Sihtasutuse põhikirjalisteks eesmärkideks on Räpina valla sadamate ja puhkealade arendamise kaudu majandus- ja elukeskkonna mitmekesistamine ning võimaluste loomine: tervislike eluviiside ja tervisespordi edendamiseks, keskkonnasäästlikuks vaba aja veetmiseks ning puhkemajanduse ja turismi edendamiseks. Eesmärkide saavutamiseks Sihtasutus arendab ja korraldab Räpina valla sadamate ja puhkealade tegevust ja haldamist; korraldab tegevusalaseid ning eesmärkide saavutamiseks vajalikke koolitusi ning teabe ja reklaami levitamist; koordineerib koostööd kõigi asjast huvitatud isikute, organisatsioonide ja ühendustega; võtab vastu annetusi, toetusi ja eraldisi ning omandab, valdab, kasutab ja käsutab vara; korraldab Räpina valla sadamate ja puhkealade finantseerimis-, projekteerimis- ja ehitustegevust ning sellealase teabe hankimist. Sihtasutusele on antud Räpina Vallavalitsuse poolt vara tasuta kasutamise lepinguga kasutamiseks Räpina sadama sadamapaviljon, selle sisustus, kai-tehissaar, sadama masinad ja seadmed ning Kaurimäe kunstlume tootmisvahendid ja lumetuubid.

SA tegevust juhib Sihtasutuse nõukogu, millesse kuulub kolm liiget, ja SA juhatus, millesse kuulub üks liige. Sihtasutuses töötas 2021. aasta alates aprillikuust 2 töötajat töölepingu alusel ja lisaks 1 töötaja käsunduslepingu alusel. Juhatuse liikme lepingu alusel töötava juhatuse liikme, kes täidab vastavalt ametijuhendile ka Räpina sadama kapteni kohustusi, töö on tasustatav. Nõukogu liikmete töö tasustatav ei ole.

SA majandustegevust võib käsitleda tsüklilisena. 1. maist kuni 30. septembrini kestab Räpina sadama navigatsioonihooaeg, mil opereeritakse Räpina sadamat ja osutatakse sadamateenuseid. Räpina sadama kohvik/paviljon on avatud aastaringselt, siiski jääb suurem külastatavus suvisele hooajale. Talvekuudel kui jääolud lubavad pakub sadam veoteenust õngitsejate järvele viimiseks ja tagasi toomiseks. Lisaks on aastaringselt võimalik rentida sadama kohvikut erinevate ürituste (koolitused, sünnipäevad) läbiviimiseks. 2020 aasta kevadel valminud saunaruume on samuti võimalik rentida väiksematel seltskondadel aastaringselt. 2016 aastal sai alguse traditsioon koostöös Räpina Kultuurikeskusega korraldada Räpina sadamas suvekontserte ning kaaskorraldada Peipsi

Järvefestivali, millest kujunes aastaks 2022 välja Sisevete festival. Sisevete festivalist võetakse osa ka aastal 2023.

Aastal 2022 võttis sadama kohvik osa Peipsi Toidutänavast ja Räpina kodukohvikute päevadest, mõlemast üritusest osavõtuga jätkatakse ka aastal 2023. Lisaks tähistatakse navigatsiooni hooaja algust ja lõppu piduliku üritusega, kuhu on oodatud kõik huvilised.

2023 aasta põhitegevus navigatsiooni hooaja perioodil: *29.04 Navigatsiooni hooaja avapidu *21.05 Kodukohvikute päev *01.06 Lastekaitse päev *22.06 Sadama jaanipäev *15.07 Peipsi järve festival *... 08 Toidufestival

Lisaks jooksvalt teenindame Sadama kohvikus tellitud üritusi nagu sünnipäevad jms. Samuti on võimalik kasutada kõiki varasemalt korraldatud teenuseid nagu Vesi jalgrataste ja aerulaua kasutus. Igapäevaselt võimalik sauna ja grillmaja rent. Tasuline slipi kasutus ning hooajaline kaikoha teenus.

Sihtasutus Räpina Sadamad ja Puhkealad plaanib koostöös "Setoline" - ga panna navigatsioonihooaja perioodiks 1 x nädalas huvisõidu laevaliini kokkulepitud marsruudil. Räpina Sadama meeskond plaanib võimalust sadamateemaliste suveniiride müügiks. Sihtasutus valmistab ette mitteregulaarseid reisijate huvisõite Lämmijärvel ( suuremad üritused jms.).

RÄPINA SADAMAD JA PUHKEALAD SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.