Rohkema info nägemiseks:

ANGROO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2100; jälgijaid - 45. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANGROO EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ANGROO EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 2100 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 199 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Angroo Ehitus OÜ on ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte. Firma on asutatud 1992 ja majandustegevus algas aasta hiljem.

Firma tegevuskoht on Tallinn Laki tn 16.

Aasta 2022 oli müügimahult ja numbriliselt parem kui viimased kaks aastat. Aasta 2020 oli nn. koroona aasta, kus Eesti kaubandusettevõtetele laienesid koroonapiirangud. Sellele järgnev aasta, 2021 oli müügi taastumise aasta, müügi piirangud (poodide sulgemisi) polnud ning 2022 suurenes käive võrreldes 2021 aastaga 10%. Käibe numbri suurenemise tingis suuresti kaupade kallinemine. Seetõttu on aastaid numbriliselt keeruline omavahel võrrelda. Lisaks hindade tõusule on olnud aastal 2022 ka teine probleem- kaupa pole anda. Osad kaubad tulid läbi maaletoojate kas Venemaalt või Ukrainast ja kiiresti tuli leida müüdavatele kaupadele asendust. On näha, et ehitushindades otsest langust tulemas ei ole, Venemaa-Ukraina konflikt ei ole leidnud lahendust ja niikaua endised tööstused ja tarneahelad ei taastu.

Tunda on andnud raskused vajalike oskustega inimeste leidmisel. See on pikka aeg ja uute töötajate leidmine on olnud keeruline. Appi on tulnud

Töötukassa, kelle abil oleme mitu inimest leidnud ja sobivust tööle katsetanud. Lisaks oleme saanud Töötukassalt ka palgatoetust.

2022 aastal ei ole me suuremaid investeeringuid või ettevõtmisi ette võtnud.

E-pood töötab ja toob meile sisse lisamüüke.

Töötajate arv aastal 2022 oli 14 ja aastal 2021 13 inimest.

Kulude poole pealt on ettevõte olnud stabiilne. ettevõtte majandustegevus oli 2022. aastal kasumis ja firma on jätkuvalt tegutsev.

2022 aasta

Maksevõime üldine tase 1,51

Kiireloomulite maksete tase 0,42

Varade käibekordaja 5,96

Lühiajaliste võlgnevuste käibekordaja 32,24

Keskmine laekumisperiood 11,32

Varude käibekordaja 8,51

Varude käibevälde 42,89

Ärikasumi marginaal 0,03

Puhaskasumi marginaal 0,03

Varade puhasrentaablus 0,17 *Maksevõime üldine tase=käibevara/lühiajalised kohustused * Kiireloomuliste maksete tase= käibevara-kaubavarud/lühiajalised kohustused *Varade käibekordaja=müügitulu/keskm.vara *Lühiajaliste võlgnevuste käibekordaja=müügitulu/keskm.debit. võlgnevus *Keskmine laekumisperiood=keskm.debit.võlgnevus/müügitulux365 *Varude käibekordaja=müügitulu/keskmised kaubavarud *Varude käibevädle=365/varude käibekordaja *Ärikasumi marginaal=ärikasum/netokäive *Puhaskasumi marginaal=puhaskasum/netokäive *Varade puhasrentaablus=puhaskasum/varad

ANGROO EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.