Rohkema info nägemiseks:

JOON-STUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme graafilise disaini, fotode trükkimise ja raamimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kolme aastakümne vältel on JOON-STUUDIO OÜ olnud eesliinil, et tuua teie kallid hetked ellu. Kadrioru südamest oleme pühendunud teie mälestuste säilitamisele suurima hoole ja täpsusega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- pakume kvaliteetset fototrüki, raamimise ja disainilahenduste teenuseid. 

Alates meie loomisest 1991. aastal oleme olnud rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie eriliste sündmuste hoidjad, teie naeratuste vaiksed tunnistajad ja käsitöölised, kes tagavad, et teie muljed püsivad terve elu. Meie loosung, muljed, mis kestavad!, pole lihtsalt lubadus, see on tunnistus kvaliteedist ja kirglikkusest, mida me igasse oma valmistatud töösse paneme.

Meie oskused fototöötluses ja restaureerimises on võrreldamatud ning oleme uhked, et pakume mitmekesist teenuste valikut, sealhulgas digifotosid, siiditrükki, ofsettrükki, ja fooliumtrükki. Meie tootmise südameks on Epson Stylus Pro 9900, tipptasemel fotoprinter, mis tagab, et iga trükk on meistriteos.

Meie raamimisteenused on teistele teisejärgulised, pakkudes üle tuhande näidise puidust ja alumiiniumist raamimisliistudest. Meie kogenud meistrid on siin, et juhatada teid täiusliku raami juurde, mis täiendab teie pilti ja sisekujundust. Olgu see lihtne trükk või keerukas galerii ekraan, käsitseme iga projekti sama pühendumuse ja tähelepanelikkusega.

Disain on meie DNA-s. Rikka ajalooga, mis ulatub tagasi aastasse 1985, on meie graafilise disaini meeskond loonud kümneid ettevõtte identiteedi lahendusi, igaühel oma ainulaadne lugu ja esteetika. Meie bränd, www.fotoplakat.ee, on spetsialiseerunud suurtele ja eriti suurtele fototrükkidele, tuues teie suured visioonid hämmastavasse reaalsusesse.

JOON-STUUDIO OÜ pakub ka teie professionaalseid vajadusi meie plastikkaartide tootmise ja termotrükiteenustega, tagades, et teie ettevõte paistab silma kvaliteedi ja professionaalsusega.

Juhendatuna Ülar Linnuste poolt, kes on lugupeetud kuju disainikogukonnas ja Eesti Disainerite Liidu (EDL) stipendiumikomitee esimees, jätkab meie ettevõte uuenduste tegemist ja inspireerimist. Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja me kutsume teid külastama meid aadressil Koidula 5, 10125 Tallinn, või võtma meiega ühendust erinevate kontaktikanalite kaudu, et alustada oma teekonda meiega.

JOON-STUUDIO OÜ ei trüki lihtsalt fotosid; me toome teie lood ellu, luues muljeid, mis kestavad.

Kontakt

JOON-STUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Erakordne teenindus ja tähelepanu detailidele. Minu raamitud kunstiteos ületas kõik ootused!

- Taavi

Professionaalne ja ajaliselt täpne. Trükised vastasid täpselt minu ootustele.

- Pauliine

meliselt valmistatud raamid, mis täiendavad mu kunstiteoseid ideaalselt. Aitäh suurepärase teeninduse eest!

Kuidas mõjutab õige raami valik kunstiteose esitlemist ja säilimist?

Täiusliku raami valimine oma kunstiteosele on sama oluline kui kunst ise. Õige raam mitte ainult ei tõsta esile teose ilu, vaid kaitseb seda ka aastateks. Olgu te professionaalne fotograaf, kunstnik või keegi, kes hindab peent kunsti oma kodus või kontoris, need viis nõuannet aitavad teil valida raami, mis täiendab ja tõstab esile teie kunstiteost. Mõistmaks õige raami tähtsust Raam on rohkem kui lihtsalt piirjoon teie kunstiteosele; see toimib üleminekuna kunsti ja ruumi vahel, kus see asub. See võib kas tõmmata tähelepanu kunstiteosele või sellelt eemale, olenevalt selle disainist ja kui

Dropdown

kõik artiklid

Mis on siiditrüki ja digitaalse trüki olulisemad erinevused ja arengusuunad?

Trükkimiskunst on olnud teadmiste ja kultuuri levitamisel läbi ajaloo asendamatu. Varasest siiditrükist kuni kaasaegse digitaalse trükini on selle tehnoloogia e
ssb.ee
Trükkimiskunst on olnud teadmiste ja kultuuri levitamisel läbi ajaloo asendamatu. Varasest siiditrükist kuni kaasaegse digitaalse trükini on selle tehnoloogia evolutsioon olnud märgitud innovatsiooni ja muutustega. See teekond on muutnud mitte ainult seda, kuidas me trükimaterjale toodame, vaid on avaldanud sügavat mõju tööstusharudele alates kujutavast kunstist kuni brändinguni. Siiditrükk, tuntud ka kui serigraafia või siidiekraan, sai alguse iidsest Hiinast, kus seda kasutati mustrite kandmiseks kangastele. Hiljem levis see tehnika teistesse Aasia riikidesse ja lõpuks Lääne maailma. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.