Rohkema info nägemiseks:

KUUSK AE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1469; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KUUSK AE OÜ kohta arvamuslugu!"

KUUSK AE OÜ hetkeolukord

Juba 1469 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kuusk AE põhitegevusalaks on taimede, istikute ja aiandustarvete jae-ja hulgimüük. Aiandi ümbruse planeerimine ja ehitustööd on jätkunud ka aruandeaastal. Firma on tegutsenud aastast 1993. OÜ Kuusk AE on peamiselt perekonna ettevõte, kus töötavad diplomeeritud aianduse ja metsanduse spetsialistid.

Pakume teenustööna suurte puude langetamist ja parkide ja haljasalade korrastamist. Oleme võitnud enampakkumisi selles vallas nii Pärnu linnas kui mujal Eestis. Osaleme ka praktikantide koolitustes.

Ettevõtte kogukäive oli 2022. aastal 442217 eurot. Parkide korrastamise, arboristi teenust osutati ja maastikuhooldustöid tehti 104524 euro ulatuses.

Oleme arendanud e- poe osa ja selle kaudu kasvatanud ka müüginumbreid.

Käive on eelmise majaandusaastaga võrreldes 8250 euro võrra väiksem. Oleme korrastanud olemasolevaid kasvuhooneid ja taimeaeda.

Kasum on vähenenud kuna järsult on suurenenud kasutatavate materjalide ja teenuste hinnad ning kasvanud ka palgakulud.

Loodame kõigi näitajate paranemist järgmisel aruandeperioodil.

Ettevõttes töötas 2022. aastal keskmiselt 9 töötajat. Töötasu maksti 86 612 eurot.

OÜ Kuusk AE on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

KUUSK AE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.