Rohkema info nägemiseks:

BALTI INTERMED OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2506; jälgijaid - 34. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTI INTERMED OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTI INTERMED OÜ hetkeolukord

Juba 2506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus seisneb meditsiini- ja hoolekandeteenust osutavate asutuste teenindamises.

Ettevõtte väärtus tugineb pakutavate toodete laias sortimendis ja osutatavate teenuste mitmekülgses valikus, mis võimaldab paindlikku müüki nii projektipõhises tegevuses kui ka kulumaterjalidega varustamises rutiinse tegevuse käigus.

Koostöö tarnijatega baseerub esinduslepingutel, mis garanteerib stabiilse kvaliteedi, häireteta kaubavoo, turupõhised hinnad ning operatiivse oskusteabe algallikast kohalikule tarbijale edastamiseks. Suurt rõhku paneme protsesside standardiseerimisele ja valideerimisele vastavalt kehtivatele regulatsioonidele (guideline-d, ISO-d jne, uus MDR).

OÜ Balti Intermed vahendab vastava valdkonna tipptegijate projekte, mis võimaldavad tervishoiu teenuse osutamist oluliselt kaasaegsemal tasemel: alates ruumilahenduste projekteerimisest, kompleksest aparatuuri müügist, lahendustest võrgupõhisele andmeedastusele ja –arhiveerimisele kuni uuringuteks vajalike diagnostikumide tarnimiseni. Märkimisväärne osa selles on ettevõtte töötajate pideval väljaõppel välislähetuses ja rahvusvaheliselt tunnustatud mainekujundajate toomisel Eestisse. Kuigi tegemist on aja- ja ressursimahukate ettevõtmistega, on see hädavajalik ettevõtte põhiorientatsiooni säilitamiseks.

2022.a. müügikäive oli 4 130295 €. Stabiilne müügikäive tagatakse hankelepingute täitmisega.

2022.a. jätkus projekt Soomes. OÜ Balti Intermed juhib ja vastutab Oulu ülikooli haigla operatsioonitubade installeerimise eest kaasates renditööjõud Soomest. Selle projekti müügikäive oli 2022.a. 1 474 634 €, mis moodustas kogu müügikäibest 35,7 %.

OÜ Balti Intermed omab ravimite hulgimüügi tegevusluba, aktsent on spetsiifiliste allergiaravimite hulgimüügil.

OÜ Balti Intermed tööjõukulu moodustas 2022. aastal 245 808 €

Töötajate keskmine arv oli 9.

Ettevõtte potensiaal, pakutavad tooted, osutatavate teenuste mitmekülgsus ja kvaliteet, sõlmitud hankelepingud annavad alust prognoosida stabiilsust ning edasiminekuid järgneval aastal.

BALTI INTERMED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.