Rohkema info nägemiseks:

YEINTERNATIONAL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3167; jälgijaid - 50. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta YEINTERNATIONAL AS kohta arvamuslugu!"

YEINTERNATIONAL AS hetkeolukord

Juba 3167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

YEInternational AS (edaspidi YE) peamisteks tegevusaladeks on kaupade tarnimine ja sellega seotud teenused elektroonikatööstusele, andmeside- ja telekommunikatsioonivõrkude valdkonnas tegutsevatele firmadele, IT ja elektroonikakaupade jaemüügi kettidele.

AS emaettevõtteks on Boreo Oyj, mis on registreeritud Soome Vabariigis. Boreo Oyj aktsiad on noteeritud Helsingi börsil.

YE suurimateks kliendigruppideks on elektroonikatootjad, elektroonika ja võrkude paigaldajad-hooldajad, elektroonikakaupade turustajad, IT- ja telekommunikatsiooni firmad ning lõpptarbijad.

YE alustas Eestis tegevust 1992. aastal nime all A-Kaabel. Boreo OYj ostis firma 1996. aastal, firma nimeks sai A-Kaabel YE AS. 2005. aastal toimus nimevahetus tulenevalt kontserni strateegiast, uueks nimeks sai YEInternational AS.

2022 aasta plaanid ja reaalsus olid kõikidele suureks ehmatuseks. Sündmused, mis leidsid aset veebruari kuust, pööras kogu majanduse peapeale. Sellest ei jäänud puutumata ka meie - kadus suures osas eksporditurg, sh ka kliendid, kes tegelesid ekspordiga või ekspordiks tootmisega.

Olukorra tegi keeruliseks ka toodete saadavus, teadmata pikkusega ooteajad, millele ei olnud vastust kellelgi.

Olime sunnitud antud olukorras kohanema ja läbi viima mitmeid muudatusi. Uueks normaalsuseks said tavapärasest olulisemalt pikemad tarneajad, kaupade hinnad kallinesid nädalatega. Pidev olukorra jälgimine, suhtlus klientide ning tarnijatega (sh. uute leidmine) tõi meid sellegipoolest olukorrast välja.

Meeskonna töös viisime läbi tavapäraselt rohkem arutelusid ning suurte pingutustega õnnestus võtta vastu õigeid otsuseid. Mitmete protsesside automatiseerimine ja teenuste sisse ostmisega asendamine muutis meie süsteemi oluliselt efektiivsemaks. Suurim võit tuligi kulude vähendamise arvelt. Arvestades üldist olukorda võib 2022 aasta tulemustega rahule jääda.

Peamised suhtarvud majandusaasta kohta ja nende arvutamise metoodika: 2022 2021

Müügitulu 6 344 489 6 254 077

Puhaskasum 285 396 93 581

Puhasrentaablus % 4,5 1,6

Käibekiirus 4,7 4,7

Efektiivsus 121 125

Puhasrentaablus(%) = puhaskasum/müügitulu * 100

Käibekiirus = perioodi müük laohinnas/perioodi keskmine laosumma

YEINTERNATIONAL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.