Rohkema info nägemiseks:

GENNET LABORATORIES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie aitame kaasa e-tervise strateegilisete eesmärkide elluviimisele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Gennet Laboratories AS on innovaatiline ettevõte, mille eesmärk on edendada e-tervise lahendusi, mis toetavad inimkeskset tervishoidu ja tagavad kvaliteetsed terviseandmed. Meie tegevus keskendub tervishoiu infosüsteemide arendamisele ja integreerimisele, et pakkuda tervishoiuteenuste osutajatele tõhusamaid tööriistu ja lahendusi.

Kes me oleme?
Gennet Laboratories AS on Eesti ettevõte, mis on tegutsenud tervishoiu valdkonnas üle 12 aasta. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, sealhulgas IT-arendajatest, meditsiiniekspertidest ja küberturbe professionaalidest, kes töötavad koos, et luua uuenduslikke lahendusi. Meie väärtused hõlmavad kvaliteeti, usaldusväärsust ja pikaajaliste partnerlussuhete loomist. Oleme pühendunud sellele, et aidata oma klientidel saavutada parimaid tulemusi, pakkudes neile tehnoloogilisi lahendusi, mis toetavad tervishoiu ja teaduse sünergiat.

Mida me pakume?
Meie tooteportfell sisaldab mitmeid e-tervise lahendusi, sealhulgas tervishoiuinfosüsteemi HEDA, Eesti verepangasüsteemi (EVI), laboriinfosüsteemi HELIS ja majandustarkvara ROOL. HEDA on modulaarne veebipõhine lahendus, mis on loodud nii suurtele haiglatele kui ka väiksematele eriarstipraksistele, et tagada sujuv ja kiire teenuste osutamine. EVI tagab kõrge kvaliteedi vereteenuste töös, pakkudes terviklikke lahendusi vereandmete haldamiseks ja kvaliteedikontrolliks. HELIS automatiseerib laborite töövooge, võimaldades laboratooriumidel tõhusalt hallata proovide jälgimist ja tulemuste raporteerimist. ROOL, meie majandustarkvara, hõlmab kõike alates eelarvestamisest kuni palgaarvestuse ja aruandluseni, toetades seeläbi organisatsioonide majanduslikku efektiivsust.

Lisaks meie toodetele pakume ka teenuseid, mis hõlmavad küberturvalisuse lahendusi ja andmete haldamist. Meie spetsialistid teostavad riskianalüüse ja turvakontrolle, et tagada andmete kaitse ja süsteemide turvalisus. Oleme pühendunud ka oma klientide teadlikkuse tõstmisele, pakkudes koolitusprogramme, mis aitavad organisatsioonidel mõista ja rakendada parimaid praktikaid andmete kaitsmiseks.

Gennet Laboratories AS on teie usaldusväärne partner tervishoiu valdkonnas, kes panustab jätkusuutlikku ja innovaatilist lähenemist. Meie eesmärk on täiustada tervishoiu teenuseid, aidates samal ajal oma klientidel vastata pidevalt muutuvale keskkonnale ning tõsta oma tegevuse efektiivsust. Koos meie partneritega soovime viia e-tervise lahendused uuele tasemele, tagades kvaliteedi ja usaldusväärsuse igas meie pakutavas teenuses.

kodulehele

GENNET LABORATORIES AS kontaktid

ROOL: Majandustarkvara tipptase

Majandustarkvara ROOL on professionaalne lahendus, mis on arendatud alates 1992. aastast, et vastata erinevate ärivaldkondade vajadustele. ROOL pakub laia funktsionaalsuse spektrit, mis katab kõik olulised majandustegevuse aspektid, sealhulgas eelarvestamist, põhi- ja väikevara arvestust, personaliarvestust, palgaarvestust, laoarvestust, müüki, tootmise juhtimist ning omahinna arvestust. Lisaks sisaldab ROOL ka kontserni raamatupidamise moodulit, mis on hädavajalik suuremate organisatsioonide jaoks. ROOL-i tarkvara on loodud kasutajasõbralikuks ning see võimaldab ettevõtetel hallata oma

Dropdown

kõik artiklid

EVI: Eesti verepanga infosüsteem

Eesti Verepanga Infosüsteem (EVI) on tuntud maailmas kui usaldusväärne ja kvaliteetne lahendus vereteenistuse tõhusaks haldamiseks. EVI põhifunktsionaalsus valm
ssb.ee
Eesti Verepanga Infosüsteem (EVI) on tuntud maailmas kui usaldusväärne ja kvaliteetne lahendus vereteenistuse tõhusaks haldamiseks. EVI põhifunktsionaalsus valmis 1998. aastal ning selle eesmärk on tagada kõrge kvaliteedi säilitamine vere kogumisel, töötlemisel ja jaotamisel. Aja jooksul on EVI-d pidevalt täiustatud, et vastata rahvusvahelistele standarditele ja parimatele praktikatele. 2009. aastal arendati EVI-ga liidestamiseks eDoonori keskkond, mis võimaldab lihtsat ja mugavat doonorite haldamist. EVI-s on rakendatud mitmeid uuendusi, sealhulgas tüvirakupank ja tõhus kvaliteedikontroll,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.