Rohkema info nägemiseks:

ESTRAVEL GROUP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Estravel on Eesti ja Baltimaade suurim reisibüroo, mis on turismiturul tegutsenud alates 1988. aastast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Estravel: Teie reisipartner alates 1988. aastast

Estravel on Eesti ja Baltimaade juhtiv reisibüroo, millel on üle kolmekümneaastane kogemus turismiteenuste pakkumisel. Meie ettevõtte tugevused hõlmavad suurepärast klienditeenindust, kõrget usaldusväärsust ning innovatiivseid tehnoloogilisi lahendusi.

Kliendile orienteeritud reisilahendused

Pakume laia valikut reisilahendusi nii era- kui äriklientidele. Meie kogenud töötajad ja lai partnerite võrgustik võimaldavad meil täita ka kõige eripärasemaid reisisoove. Olgu tegemist eksootilise džunglipuhkuse või pingelise ärireisiga suurlinna, meie reisikonsultandid on valmis aitama kõikide eesmärkide saavutamisel.

Kogu tee vältel toetav teenindus

Estravel pakub oma klientidele igakülgset tuge alates reisi planeerimisest kuni koju naasmiseni. Meie ööpäevaringselt kättesaadavad reisikonsultandid tagavad, et teie reis kulgeks sujuvalt ja muretult.

Laiaulatuslik teenuste portfell

Meie teenuste hulka kuuluvad lennupiletite broneerimine, reisipakettide koostamine, hotellimajutuse korraldamine, laeva- ja rongipiletite vahendamine, reisikindlustuse pakkumine ning bussi- ja autorendi teenuste organiseerimine. Lisaks rahvusvahelistele reisidele pakume ka siseturismi teenuseid, võimaldades nii kohalikel kui ka väliskülalistel avastada Eestimaa ilu ja võlusid.

Kohalik kohalolek ja rahvusvaheline ulatus

Estravelil on üle Eesti viis teenindusbürood, sh ööpäevaringselt avatud Tellimiskeskus, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kärdlas. Lisaks oleme esindatud ka Riias, Vilniuses, Helsingis ja Jyväskyläs, tagades kõikjal kvaliteetse teeninduse.

Estravel: Sinu usaldusväärne reisipartner

Estravel on mitte ainult turuliider oma valdkonnas, vaid ka suurim turismiteenuste pakkujaga tegelev tööandja Eestis. Meie pikaajaline kogemus ja pidev pühendumus kvaliteedile teevad meist ideaalse valiku kõigile, kes hindavad mugavust, usaldusväärsust ja professionaalset suhtumist reisimisel.

Külastage meie veebilehte Estravel ja leidke inspireerivaim reisipakkumine just teile!

ESTRAVEL GROUP AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katri S.

Minul väga hea kogemus just suheldes klienditeenindusega!

Super töö ja ka abivalmidus jne 🙂

- Kristina S.

Aitäh, Estravelile ja teenindaja Kadri-Ly Sommerile, kes aitab mu lähedase koju. Imeline klienditeenindus. Inimlik ja soe (kaasaelav), samas professionaalne ja operatiivne. Kiitused ja kummardus! 🙂

- Piret L.

Väga kiidan Estravelit!! Veebilehte uuendatakse väga ruttu just nüüd kui paljud muudatused toimumas. Reisikorraldajad ise nii nobedad kahjuks pole. Ka mina sain kiirema info ja abi just tänu Estravelile. Jõudu ja jaksu!

ESTRAVEL GROUP AS tegevusaruanne 2022

1. Ettevõtte lühitutvustus ja eesmärgid AS Estravel Group AS (edaspidi Estravel) on asutatud 1988 aasta augustis ning on täna juhtiv reisibüroo Baltikumis nii käibe kui töötajate arvu poolest. Estravel kontserni peakontor asub Eestis, ning Estraveli tütarfirmad ja filiaal asuvad neljas riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes. Ettevõte kuulub 100% Eesti erakapitalile. Estraveli eesmärgiks on pakkuda äri- ja eraklientidele laia valikut reisiteenuseid ning kvaliteetset klienditeenindust. Ettevõtte tugevusteks on professionaalsed töötajad kõrge keskmise tööstaazhiga, turu- ja arvamusliidri

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida ideaalne kruiisireis?

Kruiisireisid pakuvad unustamatuid kogemusi, olgu siis tegemist linnade avastamise, eksklusiivsete sihtkohtade külastamise või lõõgastava mereäärse puhkusega. E
ssb.ee
Kruiisireisid pakuvad unustamatuid kogemusi, olgu siis tegemist linnade avastamise, eksklusiivsete sihtkohtade külastamise või lõõgastava mereäärse puhkusega. Estravel koostöös maailma juhtivate kruiisifirmadega pakub mitmekülgset valikut kruiisielamusi igale maitsele ja eelarvele. Kruiisivalikud Tava- ja Premium-klassi kruiisid: Ideaalne valik neile, kes otsivad parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Pakume laia valikut marsruute ja sihtkohti üle maailma, alates Vahemere päikesest kuni eksootiliste Kariibi mere saarteni. Deluxe-klassi kruiisid: Luksuslikud kruiisid, mis pakuvad ülimat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.