Rohkema info nägemiseks:

COCA-COLA HBC EESTI AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7238; jälgijaid - 257. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta COCA-COLA HBC EESTI kohta arvamuslugu!"

COCA-COLA HBC EESTI AS hetkeolukord

Juba 7238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 257 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Coca-Cola HBC Eesti põhitegevusala Eestis on karastusjookide turundus ja müük The Coca-Cola Company volitusel.

Ettevõttel on kvaliteedi tagamise registri Lloyd’s Quality Assurance Register sertifikaat ning ISO 9001 kvaliteedijuhtimissüsteemi ja OHSAS 18001 töötervishoiu alase juhtimissüsteemi sertifikaadid. Kogu Eestis müüdavate toodete valik imporditakse. Põhitarned toimuvad Poolast,

Leedust, Ungarist, Tšehhi Vabariigist, Austriast ja Rumeeniast.

Poola ja Baltikumi jaotus- ja administratiivse äriüksuse peakontor asub Varssavis, Poolas, Eesti harukontor tegeleb müügi-, turundus- ja adminstratiivteenuste pakkumisega Eesti klientidele ning turule.

2022. aastal kuulusid ettevõtte tooteportfelli järgmised karastusjoogid: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Fanta Zero, Sprite, Sprite Zero.

Täiendavalt turustati Eestis Neptunase mineraalvett, Fuzetea jääteed, Cappy mahlu, Cappy Ice Fruiti nektareid ning mahlajooke, kaubamärkide

Burn ja Monster energiajooke, Monsteri kaubamärgi valmis kohvijooke, Reigni BCAA lisandiga energiajooke ning Schweppesi toonikuid.

2022. aasta olulisemad sündmused olid: - Uute toodete Monster Monarch ja Monster Ultra Watermelon 0,5L purkides lansseerimine; - 1,0L PET pakendites Schweppes tonic water ja Schweppes Russhian lansseerimine; - Uus Fanta WTF 2.0 seeria kahe uue Fanta maitsega lansseerimine; - Suhkruvaba Coca-Cola Zero tootevaliku suurendamine.

Ettevõtte poolt levitatav Premium Spirits sortiment sisaldab Nemiroffi viinad, The Famous Grouse, Highland Park, The Macallan, The

Glenrothes, Brugal. Nimetatud tooteid tuuakse maale Ukrainast, Dominikaani Vabariigist ja Suurbritanniast.

Ettevõtte töötajate keskmine arv oli 2022. aastal 59 (2021: 60).

2022. aastal koosnes ettevõtte juhatus kahest liikmest.

Kuigi ettevõttel puuduvad tootmisüksused Eestis, panustab AS Coca-Cola HBC Eesti aktiivselt oma keskkonnamõju vähendamisse, sealhulgas

Eesti joogipakendite kogumissüsteemis osalemise ning ettevõte käivitatud keskkonnakaitseprojektide, nagu algatus „Jäätmevaba maailm“ ja

CO2 gaasi vähendamise meetmed. Meie eesmärk on vähendada nii keskkonnamõjusid kui ka loodusvarade kasutamist ning aidata kaasa elurikkuse säilitamisele kogu meie tarneahela ulatuses. Seetõttu peame oluliseks meie jätkusuutlikkuse strateegia „Missioon Jätkusuutlikkus 2025“ ja tegevusplaani „NetZeroby 40“ plaanipärast elluviimist.

Terve Coca-Cola HBC kontsern koos teiste turuosalistega püüab luua kõigile kestlikku tulevikku. Kliimamuutused, joogivee kättesaadavus ja pakendamine on keskkonna jaoks kolm peamist teemat.

Meie missiooni „Jätkusuutlikkus 2025“ raames võetud kohustused hõlmavad kõiki neid teemasid ja enamat.

Ettevõtet on korduvalt tunnustatud jätkusuutliku, töötajasõbraliku ja kogukonda kaasava tegevuse eest. Coca-Cola HBC Group on teatanud eesmärgist saada 2040. aastaks kliimaneutraalseks ettevõtteks (NetZeroby 40 tegevuskava), sealhulgas CO2 jalajälg tarneahelates. Eestis toetab NetZero40 strateegiat rohelise autopargi programmi kasutuselevõtt, taastuvelektri ja taastuvate energiaallikate plaanid meie tootmises, klientidele energiatõhusate jahutite pakkumine ning rohkem taaskasutatud pakkematerjalide kasutamine. AS Coca-Cola HBC Eesti on süsinikuemissiooni eesmärgid, et vähendada oma süsinikujalajälge ja selle mõju kliimamuutustele. See on kooskõlas rohelise maja gaasiprotokolliga ja heaks kiidetud teaduspõhise sihtmärgi algatusega.

AS Coca-Cola HBC Eesti panustab aktiivselt oma keskkonnamõju vähendamisse. Eestis võetakse kasutusele pakendite hoiustamise süsteemid.

Seda toetab kohalikele omavalitsustele ja välistele sidusrühmadele kättesaadavaks tehtavate pakkematerjalide kõrge taaskasutusmäär.

Vesi on meie toodete peamine koostisosa. Oleme kindlaks määranud vee prioriteetsed asukohad, kõrge veeriskiga kohad. Läänemere piirkond ei kuulu nende rajatiste hulka (CCH rajatised asuvad Nigeerias, Kreekas, Itaalias, Küprosel, Bulgaarias ja Armeenias).

Balti riikide regioonis loodusliku mineraalvee tootmisüksus asub Leedus. Selles rajatises, nagu ka kõigis teistes, on meil iga-aastased eesmärgid vähendada ja jälgida veekasutuse suhet toodetud joogiliitri kohta.

AS Coca-Cola HBC Eesti panustab aktiivselt ühiskonda läbi kohaliku elanikkonna tööhõive ja sotsiaalse vastutustundlikkuse projektide. 2022.

aastal toetas AS Coca-Cola HBC Eesti kogukonnaprojekte oma toodetega ja töötajate vabatahtliku panusega.

COCA-COLA HBC EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.