Rohkema info nägemiseks:

ENTRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1052; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ENTRI OÜ kohta arvamuslugu!"

ENTRI OÜ hetkeolukord

Juba 1052 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 on OÜ Entri tegutsenud Tartu toitlustuses 24 aastat. Käesolev aasta nn juubeli-aasta.

Aasta 2022 on kogu maailma majanduses olnud äärmiselt keeruline aasta. Majanduses on olnud ülikiired hinnatõusud kõikides valdkondades.

Seoses vähenenud turvalisusega kogu maailmas on see kaasa toonud muutused ka majanduses. Turgude muutustega on muutunud kaupade liikumised ning hinnad.

Ettevõte on töötanud pärast COVID viirusega seotud tegevuspiirangutest oluliselt väiksema töötajate arvuga, millest tulenevalt ei saa olla ka käive varasemate aastatega võrreldav.

Lõppenud majandusaasta oli ettevõtte majandustegevuses stabiliseerumise aasta. Juurde on pisut võetud töötajad. Viimaste leidmine tööjõuturult on äärmiselt raske. Tööjõu puudus on suur. Sellest tulenevalt ei ole võimalik ka telimuste mahtu suurendada. Aasta lõppes siiski ilma ületähtaegsete kohustusteta.

Möödunud majandusaasta käivet eelnevate aastatega võrrelda pole mõistlik. Majandusruum on olnud sedavõrd muutlik.

Saalis on võimaliik korraldada suuri üritusi s.h. konverentse. Restorani saal on liigendatav ruloode abil. Samuti võimalus korraldada koosviibimisi erinevatel eesmärkidel. Oleme sõlminud kokkulepped mõnede sari-üritustega. Ruloodega eraldatus võimaldab saali erinevates osades korraldada väiksemat tüüpi koosviibimisi s.h. sünnipäevade tähistamisi.

Ettevõtte eesmärk on hoida ja parandada teenuse ja teeninduse mahtu ning kvaliteeti. Regulaarselt uuendatakse menüüvalikuid ning pakutavate jookide sortimenti. Restorani kliendid on võtnud hästi omaks kõik meie muutused ja uuendused ainult positiivsete tunnustustega.

Firma peab oluliseks era- ja äriklientide kinniste ürituste osakaalu. Seetõttu värskendatatakse ettevõtte kodulehekülge. Restorani saali sisenedes on elektrooniline menüütahvel, mis samuti töötab kodulehe põhiselt. Restoranis peetakse konverentsi vastuvõtte, sünnipäevi, pulmi jt üritusi.

Ettevõtte laiendab toodete müüki e.keskkonnas. Pidevalt uuendatakse e-restorani interneti kodulehekülge, mis käesolevaks ajaks on klientide poolt hästi omaks võetud. Oleme osalenud erinevatel koolitustel, et internetis aina rohem tegeleda e-restorani reklaamimisega,

OÜ Entri’l on väga head koostöösuhted Tartu Ülikooli, Eesti Põllumajanduse Ülikooli, mitmete Tartu Linnavalitsuse allasutustega ja paljude teisteTartu linna ettevõtetete ja ametitega, kellele korraldame catering-üritusi. Koostöövalmidus on jätkuvalt turismifirmadega ning sõlmitud on uued koostöölepped usus, et turistid hakkavad taas liikuma.

Restoran hoiab jätkuvalt kõrgendatud tähelepanu cateringteenuse pakkumise kvaliteedil. Uuendatakse ning täiendatakse catering mööblit.

Nimetatud teenuste tellimuste osakaal on OÜ Entri majandustegevuses olulisel kohal.

Jätkusuutlikuks tegevuseks on vajalik suurendada töö produktiivsust ning jälgida kaupade-teenuste ostuhindu . Toitlustusettevõtte klient on tavalisest hinnatundlikum, seega eelpool märgitu on oluline. Hinnatundlikus on aina süvenemas seoses majandusrumis juhtunuga ning töötuse kasvuga.

ENTRI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.