Rohkema info nägemiseks:

JMK MARINE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2802; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JMK MARINE OÜ kohta arvamuslugu!"

JMK MARINE OÜ hetkeolukord

Juba 2802 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

JMK Marine OÜ on Baltikumi suurim Yamaha Paadikeskus aadressil Reinu tee 7a, Pringi küla, Viimsi vald. Kolm aastat tagasi Yamaha Paadikeskus laienes ja avas esinduse ka

Saaremaal – Kalevi 26, Kuressaare.

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad on mere- ja hobitehnika müük, hooldus, remont, järelteenindus ning talvehoiustamine. Ettevõte alustas tegevust juba aastal 1991. Olles seega üks esimesi ja endiselt tegutsevaid paadipoode Eestis.

JMK Marine OÜ on ametlik esindaja järgmistele brändidele: • Yamaha • Buster • Finnmaster /Finnmaster Husky • Yamarin /Yamarin Cross • Suvi • Kulkuri  Quarken

Kõik brändid on väga hoolikalt valitud arvestades just Eesti kliimat ja veekogude tingimusi arvestades.

Missioon

Meie missioon on muuta, läbi oma toodete ja teenuste, kõigile mere ja meretehnika entusiastidele paadiomanikuks olemise kogemus maksimaalselt nauditavaks. Tuua Eesti vetesse rohkem paate ja uusi paadiomanikke.

Visioon

Meie visioon on saada Eesti turuliidriks. Olla esimene ettevõte, kuhu klient pöördub sõltumata sellest, kas ta kaalub meretehnika ostu, müüki, hooldust, remonti või hoiustamist.

Pakkudes oma klientidele personaalseid ja lahenduskeskseid tooteid ja teenuseid nii, et nad tuleksid alati meie juurde tagasi.

JMK Marine OÜ on edukalt kasvatanud oma müügitulu ja kasumit majandusaastal 2022, planeeritud majandusnäitajad saavutati ja ületati. Samuti on laiendanud oma kliendibaasi.

Personal ja väärtused

JMK Marine OÜs töötab üks osalise tööajaga ning kolm täiskohaga inimest. Planeeritud on tiimi laiendada ja meeskonda on oodatud juurde veel kindlasti üks mehaanik- hooldustehnik.

Ettevõtte väärtused on:

Kirg ja pühendumus - on aidanud kasvada Baltikumi suurimaks Yamaha Paadikeskuseks

Ausus, usaldusväärsus ja konfidentsiaalsus - peame kokkulepetest ja tähtaegadest kinni

Pikaajalised kogemused - teeme tööd nagu teeksime seda endale

Head suhted klientide ja koostööpartneritega

Ettevõte usub pigem isejuhtivasse meeskonda, kus puudub traditsiooniline hierarhiline ülemus-alluv suhe ning kõik liikmed on võrdsed ja vastutavad oma tegevuse eest. Isejuhtiv meeskond toetub tugevalt koostööle, vastastikusele usaldusele ja individuaalse vastutusele.

Meeskond omab piisavalt otsustusõigust ja vastutust oma töö korraldamise ja tegevuste planeerimise üle ning iga liige panustab aktiivselt oma ideedega ettevõtte eesmärkide

JMK MARINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.