Rohkema info nägemiseks:

MERITUULI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1107; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MERITUULI OÜ kohta arvamuslugu!"

MERITUULI OÜ hetkeolukord

Juba 1107 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Toitlustuse käive oli 258 749 eurot. Ärikasumiks kujunes kasum 1 969 eurot aga arvestades kõiki kulusid, mis on kaasnenud Pubi arendamisega on see loomulik. Samuti tuleb arvestada, et aasta esimene kvartal olid covid piirangud. Kogu 2022 aasta jooksul on tehtud pubisse jätkuvalt lisainvesteeringuid. Parandatud on töötajate töötingimusi ja oleme parandanud töökeskonda kaasaegsemaks, mis vastaks tänapäeva nõuetele ja ka eeldustele. Samal ajal oleme pidevalt arendanud pubi saale, et pakkuda kliendile mugavat ja meeldivat keskonda. Suvisel perioodil on oluline kaunis suveterrass, mis toob külastajaid juurde ja kuhu samuti investeerisime jätkuvalt (mööbel jm).

Samuti on jätkatud lisateenustega, mis tutvustavad kohalikku loodust koos tervisliku liikumisega. Võtame vastu gruppe üle Eesti meie huvitavatele linnuvaatlus jalutuskäikudele, mille kaudu tutvustame põnevaid linde ja ka Kose valda. Kosel asub üks Eesti parimaid discgolfi radasid ja seda ära kasutades pakume huvilistele discgolfi koolitusi. Kõik välitegevused on seotud toitlustamisega pubis.

Suure panuse käibesse annab e-pood koos kojukande teenusega, mis on jätkuvalt klientide hulgas populaarne.

Ka meie tegusvust on tugevalt mõjutanud 2022. aastal kallinenud energia. Tugevasti tõusid meie kulutused elektrienergiale. Samuti on väga palju aasta jooksul kallinenud tooraine, millest valmistame toitu.

2023 aasta saab ettevõtte põhitegevuseks olema pubiga seotud tegevused: remont, invetari soetamine, koolitused.

Finantssuhtarvud ja nende arutamise metoodika 2 022 2 021

Müügitulu kasv 30,28% 70,28%

Ärikasumi rentaablus 0,76% 0,64%

Maksevalmiduse kordaja 0,61 0,61

Omakapitali määr 10,80% 16,8%

Müügitulu kasv = (müügitulu aruandeaastal - müügitulu eelmisel aastal)/ müügitulu eelmisel aastal

Ärikasumi rentaablus = ärikasum/ müügitulu

Maksevalmiduse kordaja = käibevarad/ lühiajalised kohustused

Omakapitali määr = omakapital / koguvara

MERITUULI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.