Rohkema info nägemiseks:

HOTELL PALLAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1946; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELL PALLAS OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTELL PALLAS OÜ hetkeolukord

Juba 1946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Hotell Pallas on 1998. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevusalaks on majutusteenuste osutamine.

2023. aasta põhilised märksõnad ettevõttes olid tööprotsesside automatiseerimine, kaasaegsete tehnoloogia kasutuselevõtt ning keskkonnajälje vähendamine.

Ettevõtte eesmärk oli leida võimalusi, kuidas muuta ettevõte ja selle tegevus keskkonnasõbralikumaks ja jätkusuutlikumaks. Aasta esimeses pooles taotles osaühing edukalt esimese ökomärgise „Green Key“. Ökomärgis kannab samu põhimõtteid: vähendada tegevusest tulenevat keskkonnamõju, edendada ühiskonnas kestlikku mõtteviisi ning panustada tasakaalus arengusse. Ettevõtte roll on anda endast parim, et lisada hoogu keskkonnahoiule ja kestlikule arengule ning kanda jätkusuutliku käitumise teadvustaja rolli nii palju kui võimalik. Keskkonnamõõdikute abil püüab ettevõte jälgida oma tegevusest lähtuvaid aspekte ja nii otseseid kui ka kaudseid keskkonnamõjusid ning vähendada negatiivseid keskkonnamõjusid. Ettevõttes sai esmakordselt koostatud kestliku arengu aastane tegevuskava ning pandud paika kestlikkuse põhimõtted ja eesmärgid, mille täitmine aasta jooksul ka õnnestus.

Ettevõte keskendus ka uue hotelliprogrammi leidmisele ning valituks osutus hotelli infosüsteem Salbos. Süsteemi juurutamiseks sai ettevõte

Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuselt 2024. a algul taotluse rahuldamise otsuse projekti osaliseks rahastamiseks „Turismisektori tarkvarade liitumis- ja liidestamistoetus“ toetuse raames. Salbos sai valituks, sest selle pakutav funktsionaalsus ning lisad panustavad kõige enam ettevõtte tööprotsesside tõhususe suurenemisse. Ettevõtte töötajate tööprotsesside lihtsustamiseks on Salbose infosüsteemil lisad, mille kasutamist eelmine süsteem ei toetanud.

2023. aastale seatud eesmärgid said ootuspäraselt täidetud. Enamasti peatus hotellis siseturist ja ärireisija, kuid välisturistide külastatavus oli suurem kui aasta varem. Välisturistid on endiselt suures osas naaberriikidest Lätist ja Soomest. Suurenenud on Läti perede külastatavus.

Majandustegevusele mõjusid positiivselt sTARTUp Day ning kevad-suvised suursündmused Maamess ja WRC Rally Estonia, mis tõid hotelli ja restorani nii sise- kui välisturisti. Kahjuks ei ole välisturistide arv tõusnud pandeemia-eelsele tasemele.

Käive ühe töötaja kohta oli 2023. aastal 99531 eurot (2022. a 90688 eurot), ROA e. varade tootlus (leitud puhaskasumi / -kahjumi jagamisel varade väärtusega) oli 26.4% (2022. a 20.9%) ja ROE e. omakapitali tootlus (leitud puhaskasumi / -kahjumi jagamisel omakapitali väärtusega) oli 73.9% (2022. a 55.4%).

Uus aasta tuleb ettevõtte jaoks kindlasti huvitav ja väljakutsuv, sest Tartu on valitud 2024. aasta Euroopa kultuuripealinnaks ning seoses sellega ootame hotelli ja restorani külastatavuse kasvu ja suuremat hulka turiste (eelkõige välis- ja grupituristi naasmist). Oodata on suuremaid üritusi ja konverentse, mida varem Tartus korraldatud ei ole. Eesmärk on jätkata ettevõtte jätkusuutlikumaks muutmist ning tähelepanu pööramist keskkonnahoiule ning seeläbi vähendada ettevõtte kulutusi. Lisaks on soov kasvatada püsiklientide baasi ning korduvkülastajate arvu.

HOTELL PALLAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.