Rohkema info nägemiseks:

HAVELI INVEST OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6103; jälgijaid - 30. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HAVELI INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

HAVELI INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 6103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruande eesmärk on anda ülevaade OÜ Haveli Invest majandusaasta tegevusest ja asjaoludest, mis omavad tähtsust finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel ning eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal. OÜ Haveli Investil on kaks tegevussuunda. Põhitegevusala on hotellindus ( Metropol Hotell ja Metropol SPA Hotell) ja teise valdkonnana äripindade üürileandmine ja käitus ( Peterburi Ärikvartal).

Hotellid

Haveli Invest OÜ opereerib Tallinna kesklinnas kahte hotelli, Metropol Hotell ja Metropol

SPA Hotell. Metropol Hotell on kolme tärni tasemega hotell, mis avati 1999 aasta maikuus ja on peamiselt suunatud grupituristide teenindamisele. Metropol SPA Hotell avas uksed 2018 aasta juulikuus ning vastab nelja tärni tasemele ja on suunatud peamiselt äriklientide teenindamisele.

Hotellid asuvad Tallinna kesklinnas unikaalses Rotermanni kvartalis, jalutuskäigu kaugusel ajaloolisest vanalinnast, linna tähtsamatest vaatamisväärsustest, ostukeskustest ning reisisadamast, mis on teatavaks konkurentsieeliseks.

Metropol Hotellis on 154 numbrituba, neist 11 on saunaga, millest 4 saunaga Junior sviiti, 1 saunaga sviit. 10 numbrituba on ühendatud (connecting) ja 2 invatuba.

Kogu hotellis on klientidel võimalik kasutada tasuta traadita interneti (WIFI) leviala.

Klientide kasutuses on veel ilusalong, restoran Pizzanaut, pakihoid, seifid, triikimisruum, pesu- ja keemilise puhastuse teenus.

Metropol SPA Hotellis on 137 numbrituba. Klientidel on valida standard klassi tubade, äriklassi tubade või sviitide vahel. Hotell pakub ka ühendatud uksega tube, tube erivajadusega inimestele ja allergikutele. Suitsetajatel on võimalus kasutada hotelli esimesel korrusel paiknevat suitsuruumi.

Lisaks numbritubadele leiab Metropol SPA Hotellist nelja saaliga konverentsikeskuse, spaa ja lõõgastusala, restoran Nomadi ja Urban baari.

Metropol SPA Hotell on ühendatud Metropol Hotelliga läbi kolme korruse, et mõlema hotelli kliendid saaksid mugavalt majast väljumata kasutada mõlema hotelli teenuseid.

Metropol Hotelli täituvus oli 2022.a. 77 %.

Metropol SPA Hotelli täituvus oli 2022.a. 73 %.

2022. aastal veetsid turistid Metropol hotellides 80144 ööd, mis 6% rohkem, kui aastal 2019.

Samal ajal Tallinnas tervikuna oli mahajäämus ca -19 % võrreldes sama perioodiga, tulenevalt välisturismi aeglasest taastumisest. Kuigi ööbimiste arv ületas kriisieelse 2019.a.

taseme jõuti majutusmüügi käibes suures piires 2019.a. tasemele, mille põhjuseks võib pidada muutunud turusituatsiooni ja survet hindadele.

Siseturistide poolt veedetud ööde arv Tallinnas näitas ka 2022 tõusutrendi.

Siseturismi kasv aastal 2022 mõjutas ka Metropol hotellide käivet. Siseturistide ööbimiste arv kasvas 2022. aastal võrreldes 2019.a. ca 30%.

Välisturistid veetsid Tallinna majutusettevõtetes eelmisel aastal enam vähem sama palju öid,

HAVELI INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.