Rohkema info nägemiseks:

OG ELEKTRA TOOTMINE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7226; jälgijaid - 113. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta OG ELEKTRA TOOTMINE kohta arvamuslugu!"

OG ELEKTRA TOOTMINE AS hetkeolukord

Juba 7226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 113 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade

Aktsiaselts OG Elektra Tootmine põhitegevusala on liha- ja lihatoodete tootmine, töötlemine, säilitamine ning hulgimüük. Ariühing tegeleb ka kulinaarsete toodete ja lihtpagari ja kondiitritoodete tootmise ja müügiga.

Majandusaasta lõpetati 1 518 tuh€ kasumiga. See annab kindlustunde selles osas, et tehtud otsused tootmisprotsesside täielikuks ümberkorraldamiseks on olnud tulemuslikud.

Eelneval majandusaastal (2021) lõpetatud Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) toetuse kaasabil tootmise juhtimissüsteemi projekti elluviimine on juba esimesel kasutusaastal avaldanud silmapaistvat mõju majandustulemustele. Oluliselt paremaks ja säästlikumaks on muutunud tootmise tooraine planeerimine ja sellest tulenevalt ka kogu tootmisprotsess. Ressursikasutus on paranenud üle 8%.

Igal aastal on mõnes tootmistsehhis teostatud ümberehitustöid töökeskkonna turvalisemaks ja kaasaaegsemaks muutmiseks. 2022. aasta esimeses pooles ehitati täiesti uued riietus- ja puhkeruumid pagaritsehhi. 2022.aasta teises poole uuendati kulinaariatsehhis liha- ja kanatoodete käitlemise ruume, mis on nüüd täiesti renoveeritud ning kaasaaegsed.

2022. aasta väga muutlike energiahindadega toimetulekuks ning riskide maandamiseks rajati oma päikesepark. Kogu toodetava energia tarbib tootmine ise ära, võrku energiat ei müüda.

Ettevõte on aastaid järginud vastutustundliku ettevõtluse toimimise aluseid, seal hulgas aus konkurent, null tolerants korruptsioonile ja altkäemaksule, turvaline tarneahel, turvaline töökeskkond, keskkonna säästlikkus. Vastutustundliku ettevõtluse raames on viimaste aastate jooksul suuremat tähelepanu pööratud turvalise töökeskkonna loomiseks ja tootmisprotsesside keskkonna säästlikkuse tagamiseks. 2021.

aastal suurendas ettevõte veelgi tähelepanu pakendite kogumisele ning ümbertöötlemisele, mille raames soetati uus võimas konveieriga papipress.

Töötervishoiuarsti soovituste alusel ja, et ennetada töötajate sundasenditest tekkivaid tervisekahjustusi, on ettevõtte töötajatel võimalik kasutada kaasaegse sisustusega treeningsaali nii jõumasinatel treenimiseks kui ka aeroobsete treeningute läbiviimiseks. Spordisaali kasutamine töötajate poolt on jätkuvalt väga intensiivne, mis näitab, et ettevõtte juhtkonna poolt vastu võetud otsus töötajatele kehalise liikumise võimaluste loomiseks oli ainuõige.

Traditsiooniks on juba saanud koos jaekaubandusettevõttega OG Elektra AS ühise uusaastapeo pidamine, mida küll eelmisel majandusaastal

Covid-19 piirangute tõttu ei peetud, aga käesoleva aasta alguses jälle võimsa ühisüritusena sai korraldatud.

Müügitulu 2022.a. Müügitulu oli 13 671 tuhat eurot (2021. a 10 747 tuhat eurot) ehk müük suurenes 27,21% võrreldes eelmise aastaga,.

Omatoodangu ostja oli Aktsiaselts OG Elektra kaupluseketi kauplused.

Toodang ja tootearendus

Aktsiaselts OG Elektra Tootmine suurimaks tootegrupiks on liha- ja linnulihatoodete tootmine.

2022.a. toodi turule:

Kondiitri toode

Napoleoni kook

Tulenevalt vajadusest ajaga kaasas käia ja tarbijate muutuvaid toitumisharjumusi arvestades on plaanis 2022. a jätkata uute toodete turule toomisega. Tooted, millel puudub tarbija poolne huvi, võetakse jooksvalt sortimendist maha.

OG ELEKTRA TOOTMINE AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.