Rohkema info nägemiseks:

KANUUMATKAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 641; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KANUUMATKAD OÜ kohta arvamuslugu!"

KANUUMATKAD OÜ hetkeolukord

Juba 641 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kanuumatkade peamisteks tegevusaladeks on matkakorraldus ja erineva matkainventari ja transpordivahendite (haagised) kui ka sõidukid koos haagise ja varustusega rent enamasti teistele matkakorraldajatele.

Rohkem oleme endiselt keskendunud inventari rendile spordivõistlustele (Võhandu maraton, Türi-Tori kiirlaskumine, seiklusspordi sari Ace

Xdream, Experience Estonia). Kokku üks suuremaid raftide ja kanuude parke Eestis mis koosneb 77 kanuust, 19 väiksest ja 8 suurest raftist.

Umbes 50% müügist toimus siiamaale läbi koostööpartnerite (Estravel, Estonian Holydayes, Den Eesti,

Herman events) Põhiliselt on tegevus orienteeritud suurtele ja väga suurtele matkagruppidele.

Aastal 2020/2021 tänu covidile suuremaid gruppe oli vähe oli ka käive väiksem. Täielikult jäid ära kruiisilaevade külastused.

2022 aastal alanud sõda tühistas jälle kruiisilaevade broneeringud kanuumatkadele ja see ei ole taastunud siiani.

Arvestades covid pandeemia algusest ja jätkudes sõja puhkemisega Ukrainas matkaturg sügavas madalseisus ja meie põhiline klient eelnevatel aastatel Saksa Aida matkagrupid puuduvad. Kadunud on koos sellega umbes 20 – 25% käibest.

Põhilised investeeringud on jätkuvalt seotud olemasoleva materiaalse baasi uuendamise ning amortiseerunud varustuse väljavahetamise ja korrashoiuga.

Viimase aruandeaasta jooksul oluliselt OÜ Kanuumatkad tegevust mõjutavaks sündmuseks on olnud Ukraina sõda.

Tuleviku väljavaated.

Praeguseks hetkeks on suurim mõjutaja Ukraina sõda. Loodetavasti peale sõja lõppu kruiisilaevade külastused taastuvad.

KANUUMATKAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.