Rohkema info nägemiseks:

JAANIHANSO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jaanihanso Siider on ajaloolise talukoha ülesehitamisel loodud siidrimaja, kes spetsialiseerub kohalikest traditsioonilistest õunasortidest valmistatud siidri ja vahuveini tootmisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Jaanihanso OÜ on Eesti pereettevõte, mis võtab endale suure missiooni: kombineerida kohalikud traditsioonid, looduslähedus ja kõrge kvaliteet, et valmistada maailmatasemel siidrit ja vahuveini. Nende lugu algas juba aastal 2000, kui Roosimaa perekond ostis ajaloolise talukoha ja otsustas sellest üles ehitada midagi erilist.

Kohalik pärand ja keskkonnasõbralikkus

Jaanihanso Siidrivabrik on oma teekonnal alati panustanud kohaliku keskkonna ja pärandi väärtustamisse. Ettevõtte eeskujuks on Somerseti siidrifarmid Inglismaal, kus siidri valmistamisel põimuvad omavahel looduslähedus, traditsioonid ja kvaliteet. Siinsete õunaaedade kivine pinnas ja põhjamaine kliima mängivad olulist rolli Jaanihanso toodete unikaalses maitses.

Õuntest pudelisse

Jaanihanso Siidrivabriku lugu on põnevalt seotud nende enda kasvamisega. Aastate jooksul on nad ümber kujundanud ajaloolise taluhoone ja vana kolhoositöökoja moodsaks siidritootmise keskuseks. Kui remonditööd said lõpuks valmis, kolisid autod garaažist välja, tehes ruumi siidritünnidele ja õunapressile. Just siin, nende enda kodustes ruumides, sündis nende esimene uhke siidrikaste - Jaanihanso No.12 Vintage 2013.

Õunaaed nagu Eestimaa süda

Siidrivabriku ja talu vahel laiutab ideaalne maa-ala õunaistanduse jaoks. Kalduvus ja paeklibune pinnas loovad ideaalsed tingimused õunte kasvatamiseks. Nad uhkeldavad ligi 5300 õunapuu ja 600 pirnipuuga, mille eesmärk on toota parimat Eesti siidrit. Jaanihanso panustab ka kohaliku õuna sordivaliku arendamisse, koostöös Eesti parimate õunakasvatajate ja Maaülikooli teaduritega, et tuua esile Eesti siidri ainulaadsed maitsed.

Investeerimine kohalikesse põllumajandustoodetesse

Aastal 2022 sai Jaanihanso toetust PRIA-st (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet) purgiliini ja töötlemise abiseadmete soetamiseks, mis avab uksed innovatiivsete toodete valmistamiseks ja kohalike põllumajandustoodete väärindamiseks. Lisaks soetasid nad mobiilse CO2 mõõtja ja suruõhukompressori, mis on samm keskkonnasõbralikuma tootmise suunas.

Kultuuri ja majanduse rikastamine

Jaanihanso Siidrivabrik on kaasa löönud ka "Leader" programmides, mis toetasid nende tootmishoone laiendamist ja esindusruumide loomist, et tutvustada oma toodangut külastajatele ja rikastada kohalikku kultuurielu. Nad ehitasid välilava ja kontserdiplatsi, luues multifunktsionaalse rajatise, mis on avatud erinevatele sündmustele ja teenustele, aidates kaasa kohaliku majanduse kasvule.

Jaanihanso Siidrivabrik on rohkem kui lihtsalt ettevõte- see on tõeline pühendumine kohalikule pärandile, keskkonnasõbralikkusele ja kvaliteedile. Nende lugu on inspireeriv näide sellest, kuidas traditsioonid ja innovatsioon võivad käsi käes käia, tuues Eesti siidrile ja vahuveinile maailmataseme tunnustust.

Külasta meie e-poodi ning leia ka endale sobiv toode!

e-pood

JAANIHANSO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Nende siidrid on meie perel lemmik! Maitseb nagu kodune õunamahl.

- Katrin J.

Armastan nende jääsiidrit talveõhtutel. Tõeline maiuspala!

- Maris S.

Alati valin nende vahuveini pidulikeks hetkedeks, alati suurepärane valik.

JAANIHANSO OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühing OÜ Jaanihanso tähistas 2022. aastal oma 20. sünnipäeva. See on märkimisväärne verstapost ettevõttele, mille põhitegevus on keskendunud kodumaisest toorainest siidri ja teiste kääritatud jookide tootmisele ja müügile. Lisaks on ettevõte pühendunud agroturismi arendamisele, võttes vastu külastajaid erinevates formaatides. See on kajastatud nende EMTAK'i koodides 11031 ja 94307.2022. aastal näitas ettevõte märkimisväärset kasvu, kus neto müügitulu oli 501 222 eurot. See on ligi 22% rohkem võrreldes 2021. aasta 411 121 eurose käibega. OÜ Jaanihanso omatoodangu müük moodustas sellest üle

Dropdown

kõik artiklid

Jaanihanso kingitused

Kingi saamine on tore. Kingi tegemine on ka tore. Aga mitte lihtne, kui kingitusel peaks juures olema elamuse hõngu ja päris hinge. Hea sisu ilusas vormis. Me J
ssb.ee
Kingi saamine on tore. Kingi tegemine on ka tore. Aga mitte lihtne, kui kingitusel peaks juures olema elamuse hõngu ja päris hinge. Hea sisu ilusas vormis. Me Jaanihansol arvame, et meil just sellised kingipakid jälle välja kukkusid. Mõned kingiraamatus olevad kingipakid e-poodi ei jõua ja need tuleb ette tellida. Vaata kingiraamatut siit: https://new.express.adobe.com/webpage/Yiw5orLc6ZnMl Kirjuta meile aadressil cider@jaanihanso.ee, kui mõni kingitus Sulle silma jääb või soovid ise oma kingitust kokku panna. Aitame Sind rõõmuga!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.