Rohkema info nägemiseks:

LAESSON & PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2654; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LAESSON & PARTNERID kohta arvamuslugu!"

LAESSON & PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 2654 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

OÜ Laesson & Partnerid on asutatud Eesti Vabariigi kodanike poolt aprillis 2002. Ettevõte on iseseisev juriidiline isik. Juhtkonna hinnangul on OÜ Laesson & Partnerid jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Ettevõtte praegused ja planeeritavad põhitegevusalad: 58111 Raamatukirjastamine 1.

- raamatute (ilu- ja erialakirjandus, tehnika- ja teaduskirjandus, lasteraamatud jne) kirjastamine paberil, elektroonilises (nt CD-l) või audioformaadis vm andmekandjatel ning online-kirjastamine - brošüüride, infolehtede jms publikatsioonide kirjastamine paberil, elektroonilises (nt CD-l) või audioformaadis vm andmekandjatel ning online-kirjastamine 2. 6910 Juriidilised toimingud 69102 Õigusnõustajate ja õigusbüroode tegevus 69109 Muud juriidilised toimingud 3. 85599 Muu mujal liigitamata koolitus - tasemehariduse alla mittekuuluv haridus, täiskasvanute täiendkoolitus

Ülevaade majandustegevusest

Ettevõte jätkas 2022. a planeerimis-, projekteerimis- ja ehitusvaldkonnale keskendatud juriidilise nõustamisega.

Samuti jätkati 2008. a alustatud tegevusalaga, milleks on tasemehariduse alla mittekuuluv haridus ehk täiskasvanute täiendkoolitus. Planeerimis-, projekteerimis- ja ehitusvaldkonna alase täiendkoolituse kuulajate hulgas on olnud nii ettevõtete kui omavalitsuste esindajad, sealhulgas juhtivad Eesti planeerimis- ja projekteerimisbürood, ehitusettevõtted ning advokaadibürood.

Koolitused jagunevad tehniliseks ja õiguskoolituseks, sh hoonete energiatõhusus, ehituskorraldus, ehitusprojektide juhtimine, ehitusõigus, planeerimisõigus, keskkonnaõigus, ehitamise ja planeerimisega seotud haldusõigus, autoriõigus, riigihanked, lepinguõigus.

Ettevõtte üheks põhitegevusalaks oli enne Covid-19 viirust kujunenud elamuskoolitus, mille põhieesmärk on nii täiskasvanutele kui ka lastele pakkuda aktiivse puhkuse elamusteenust tutvustamaks eri maade kultuuri läbi konkreetse maa toitude ühiskokkamise ja ise tehtud toitude nautimise (elamustoitlustus). Ettevõte pakub ca 50 piirkonna toitude ühiskokkamise võimalust.

Meie elamuskoolitustel on rõõmustanud inimesed nii Eestist, Lätist, Soomest, Rootsist kui ka

Ukrainast. Ettevõtte poolt pakutavad elamuskoolitused on kõige paremini leitavad kodulehel tigutoit.ee, samuti on ettevõte registreeritud www.puhkaeestis.ee andmebaasis. Seoses Covid-19 viirusega ja sellega seotud piirangutega oli ettevõtte elamusteenuste pakkumine nii 2021 kui ka 2022. aastal mitmekuistel sunnitud pausidel, mistõttu oli meie tegevus sel alal tugevalt pärsitud.

2022. aastal avaldas koolitusalasele tegevusele tugevat mõju ka Ukraina-Venemaa sõda.

Suureks muutuseks ettevõtte tegevuses oli 2022. aastal asukohavahetus: koolituskeskuse uueks asukohaks on nüüd Volta tn 1, Tallinn. Uutes ruumides hakkab loodetavasti peatselt tööle ka pagaritöökoda.

2022. a oli OÜ LAESSON & PARTNERID müügitulu 293,6 tuhat eurot, majandusaasta lõpetas ettevõte kasumiga summas 10,3 tuhat eurot. Keskmine töötajate arv 2022. a 5, töötasu koos sotsiaalmaksudega 110,1 tuhat eurot.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ja 2023. aastal ning edaspidi on plaanis jätkata võimalikult stabiilse ja heal tasemel teenuse pakkumist nii koolitusalases tegevuses kui ka juriidilises nõustamistegevuses.

LAESSON & PARTNERID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.