Rohkema info nägemiseks:

POLSTRITÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Polstritööd on tegutsenud alates aastast 1998. Eelnevad nimed OÜ Meinart, OÜ Tammet ja Meinart. Alates 2002. aastast asume aadressil Ujula 1A Tartus. Restaureerime pehmemööblit antiigist kaasaegseni. Valmistame eritellimusel mööblit.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lisette P.

Polstritööd OÜ on olnud meie pikaajaline äripartner. Alati kiire ja usaldusväärne teenindus. Soovitan neid soojalt kõigile mööblirestaureerimiseks!

- Kaspar J.

Olen äärmiselt rahul Polstritööd OÜ teenustega. Nad andsid mu vanale diivanile uue elu ning muutsid selle ülimugavaks. Suur aitäh!

- Mike F.

Professional, punctual, and delivers high-quality work. Excellent craftsmanship, and everything was done on time and efficiently. Highly recommended!

POLSTRITÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Polstritööd on ettevõte, mis on oma jälje jätnud Eesti mööblitööstuse maastikule. See ettevõte, mis asutati 2002. aastal, on spetsialiseerunud pehme mööbli restaureerimisele. Nad on tuntud oma oskuste poolest nii traditsioonilises laadis teostatud polsterduse kui ka kaasaegse pehmemööbli restaureerimisel. Ettevõtte põhieesmärgiks on jätkata vanamööbli restaureerimisega ja uuema mööbli parandamisega, pakkudes klientidele kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. OÜ Polstritööd teeb tihedat koostööd Tartus tegutsevate mööblitootjatega, pakkudes polsterdust ka uuele mööblile ja tellimustöödele.

Dropdown

kõik artiklid

Polstritööd OÜ - Kvaliteetne partner teie ettevõtte mööbli restaureerimiseks

Ettevõtte sisekujundusel on suur mõju töötajate heaolule ja üldisele atmosfäärile. Üks võimalus luua unikaalne ja stiilne töökeskkond on investeerida kvaliteets
ssb.ee
Ettevõtte sisekujundusel on suur mõju töötajate heaolule ja üldisele atmosfäärile. Üks võimalus luua unikaalne ja stiilne töökeskkond on investeerida kvaliteetsesse mööblisse. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ettevõtte mööbli restaureerimiseks, siis Polstritööd OÜ on just see õige valik. Polstritööd OÜ on juba aastaid tegutsenud mööbli restaureerimise valdkonnas, pakkudes kvaliteetset ja professionaalset teenust. Meie meeskond omab pikaajalist kogemust pehme mööbli restaureerimisel, olgu tegemist siis antiikmööbliga või kaasaegse disainiga. Miks valida Polstritööd OÜ oma ettevõtte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.