Rohkema info nägemiseks:

U8 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1385; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta U8 OÜ kohta arvamuslugu!"

U8 OÜ hetkeolukord

Juba 1385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

09.06.2002 asutatud (põhitegevusega kultuuriline teenindamine, teleprogrammide loomine ja läbiviimine, kultuuri ja meelelahutusürituste korraldamine, reklaami- ja marketingiteenused, kujundus- ja stilistikateenused) OÜ U8 andis 2022. aasta jooksul erinevaid etendusteenuseid ja osaleti kolme mängufilmi loomisel. Põhilised koostööpartnerid olid SA Eesti Draamateater, MTÜ R.A.A.A.M, SA Vabalava, MTÜ Kinoteater, SA

Noorsooteater, SA Teater Ugala, AS Delfi Meedia, Tallifornia OÜ ja OÜ Filmivabrik.

Loomisel on 6 uuslavastust ja koostootmises 3 dokfilm, 2 mängufilmi.

Kui maailmas valitsev olukord võimaldab, siis 2023. aastal on ikka plaanis mängida erinevaid etendusi, lüüa kaasa uutes lavastustes, tele- ning filmiprojektides, mõelda välja mõni uus teatritükk, telesari või film.

Ivo Uukkivi

Juhatuse liige

U8 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.