Rohkema info nägemiseks:

AISIKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenused hõlmavad kõike alates eramajade ehitusest kuni spetsialiseeritud restaureerimis- ja viimistlustöödeni, tagades igas etapis täpsuse ja usaldusväärsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AISIKO OÜ on Eesti kapitalil põhinev ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja täpselt nende vajadustele vastavaid ehitusteenuseid. Alustasime oma tegevust 2006. aastal ja oleme aastate jooksul kindlalt tõestanud oma professionaalsust ning usaldusväärsust mitmesugustes ehitusprojektides.

Meie ettevõtte põhitegevusala hõlmab kõiki üldehituslikke ja eritöid, mida pakume nii peatöövõtu kui alltöövõtu korras. Oleme spetsialiseerunud eramajade ehitusele, aga tegeleme ka erinevate rekonstrueerimis- ja restaureerimisprojektidega. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes teevad oma tööd suure pühendumuse ja täpsusega. Pakume kõike alates katuseehitusest ja fassaaditöödest kuni siseviimistluse ja lammutustöödeni.

Meie teenuste valik on ulatuslik ja mitmekesine. Katusetööde valdkonnas pakume katuste konstruktsioonide ehitust, kivikatuste ja profiilplekist katusekatete paigaldust, samuti lamekatuste ehitamist ja SBS katusekatete paigaldust. Fassaaditöödes keskendume fassaadide soojustamisele ning puitvoodri- ja profiilplekist fassaadide ehitusele. Betoonitööde valdkonnas pakume kvaliteetseid betoonpõrandate ehitusteenuseid. Krohvitööde osas teeme krohvimist kipskrohviga, tsement- ja lubikrohviga, kasutades kaasaegseid seadmeid nagu krohvipump PFT G5c.

Siseviimistluse ja lammutustööde puhul pakume seinte ja lagede maalritöid, plaatimistöid, põrandate tasandusvalusid, PVC katete paigaldust ja parketi töid. Meie lammutustööd hõlmavad erinevaid avade lõikamisi ja puurimisi, seinte ja põrandate lammutustöid, samuti lammutusprahi utiliseerimist. Samuti pakume spetsialiseeritud teenuseid, sealhulgas uste ja akende paigaldamist, puitkonstruktsioonide ehitamist, elektri- ja torutöid, sealhulgas väiksemaid sisekanalisatsiooni-, tarbeveetorustike ja küttetrasside ehitustöid.

Meie prioriteediks on alati kliendi rahulolu ja kvaliteedi tagamine igas projektis. Panustame pidevalt oma meeskonna koolitamisse ja uusimate tehnoloogiate omandamisse, et pakkuda parimat teenust. Aastate jooksul oleme loonud tugeva maine usaldusväärse partnerina, kes täidab oma lubadusi ja tagab professionaalsuse igas etapis. Meie eesmärk on luua ehituslahendusi, mis vastavad täpselt teie ootustele ja vajadustele.

AISIKO OÜ kontaktid

Lammutustööd ja eritööd: Professionaalsed lahendused igasugustes projektides

Lammutustööd Lammutustööd on meie teenuste hulgas, kus pakume mitmekesiseid lahendusi alates avade lõikamisest ja puurimisest kuni seinte, põrandate ja vahelagede lammutamiseni. Meie meeskond teostab väiksemaid lammutustöid ise, samas kui suuremate mahtude puhul koostame töid pikaajaliste ja usaldusväärsete koostööpartneritega. Oleme keskendunud sellele, et tagada kõikide lammutustööde täpsus ja ohutus, et vältida võimalikke riske ja tagada objekti sujuv edasiviimine. Lammutusprahi utiliseerimine Lammutusprahi utiliseerimine on oluline osa meie teenuste valikust. Pakume lammutusprahi

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlustööd: Täiuslik viimistlus iga detailini

Seinte ja lagede maalritööd Seinte ja lagede maalritööd on meie siseviimistlustööde üks keskseid valdkondi. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas kipskrohv
ssb.ee
Seinte ja lagede maalritööd Seinte ja lagede maalritööd on meie siseviimistlustööde üks keskseid valdkondi. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas kipskrohvitöid, pahteldamist ja värvimist, et tagada teie ruumide perfektne välimus ja viimistlus. Lisaks pakume erinevaid seinte katendite paigaldustöid, sealhulgas tapeetide, vinüül- ja PVC katendite paigaldamist. Meie meeskond töötab hoolikalt, et tagada iga detaili täpsus ja kõrge kvaliteet. Ripplagede ehitus Ripplagede ehitus on teine meie spetsialiseerumisvaldkond, kus pakume erinevaid moodulripplagede paigaldusteenuseid koos sirmide ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.