Rohkema info nägemiseks:

ADDENDA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub asjatundlikult juhitud koolitusi, mis on spetsiaalselt loodud teie organisatsiooni parendamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ADDENDA OÜ-s usume, et iga organisatsiooni põhijõud peitub selle inimestes. Seetõttu oleme pühendunud spetsialiseeritud koolituste ja töötervishoiuteenuste pakkumisele. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume spetsiaalseid koolitusi ja töötervishoiuteenuseid tööjõu võimekuse tõstmiseks.

Oleme olnud eesrindlikud professionaalide koolitamisel, meeskondade volitamisel ja organisatsioonide edendamisel nende vastavates tööstusharudes. Meie koolitused on ainulaadsed – kohandame koolitusprogramme vastavalt teie organisatsiooni vajadustele, tagades, et iga koolitus on asjakohane, mõjus ja teie strateegiliste eesmärkidega kooskõlas.

Meie teenuste hulka kuuluvad juhtimiskoolitus, meeskonnakoolitus, personalijuhtimise koolitus ja siseste koolituste korraldamine, mis on mõeldud järjepidevaks töökultuuri edendamiseks. Olgu teie eesmärgiks tööjõu oskuste täiendamine, tööstusnormidele vastavus või organisatsiooniliste muutuste elluviimine, ADDENDA OÜ on teie professionaalse arengu partner.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie ettevõtte loosung, 'Harige. Volitage. Ületage!' See ei ole lihtsalt tunnuslause; see on filosoofia, mis juhendab iga meie poolt läbiviidavat koolitust. Valides ADDENDA, investeerite te mitte ainult koolitusse vaid lisaks ka oma organisatsiooni tulevikku.

Liituge paljude rahulolevate klientidega, kes on kogenud meie veebiseminaride põhise koolituse mugavust ja tõhusust. Säästke aega ja ressursse, saades tipptasemel koolitusi. Kõik on kohandatud teie vajadustele ja valmistatakse meie ekspertkoolitajate poolt. ADDENDA OÜ-ga võite olla kindel, et koolituskogemus on kaasahaarav, interaktiivne ja mis kõige tähtsam – muutusi esilekutsuv.

Alustagem koos kasvu ja tipptaseme teekonda. Harige oma meeskonda viimaste tööstusuudistega, volitage neid homseteks väljakutseteks vajalike oskustega ja vaadake, kuidas teie organisatsioon kasvab pidevalt arenevas ärimaastikus. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teid aidata teie koolituseesmärkide saavutamisel.

Kontakt

ADDENDA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa

Väga meeldiv kogemus, kus teenus oli laitmatu ja koolitus meeldiv. Aitäh!

- Urmas

Tunnustust väärt teenus, kus positiivsus ja professionaalsus käivad käsikäes. Suur tänu!

ADDENDA OÜ tegevusaruanne 2022

Addenda OÜ põhitegevus on koolitusteenuste pakkumine. Puhaskasumiks kujunes aruandeaastal 396820 eurot. Müügitulu moodustus 1057217 eurot. OÜ Addenda töölepinguga põhitöötajate arv täistööajaga majandusaastal oli 4 inimest. OÜ Addenda põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on pakkuda täiendkoolituse teenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

Juhtimiskoolitus: juhtide kujundamine

Kuna ettevõtted arenevad pidevalt muutuval turul, muutub tõhusa juhtimise vajadus üha olulisemaks. Juhtimiskoolitus ei ole ainult olemasolevate oskuste täiendam
ssb.ee
Kuna ettevõtted arenevad pidevalt muutuval turul, muutub tõhusa juhtimise vajadus üha olulisemaks. Juhtimiskoolitus ei ole ainult olemasolevate oskuste täiendamine; see on juhtide varustamine vahenditega, et navigeerida kaasaegse ärikeskkonna keerukustes ja edendada kasvu ning innovatsiooni kultuuri oma meeskondades. Juhtide arendamine on kriitilise tähtsusega iga organisatsiooni jätkusuutlikkuse ja edu jaoks. See tagab, et on olemas oskustega inimeste reserv, kes on valmis võtma üle juhtivaid rolle, kui need saadaval on. Lisaks võimaldab see olemasolevatel juhtidel saada oma rollides

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.