Rohkema info nägemiseks:

TRITON HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5943; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRITON HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

TRITON HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 5943 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 77 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte 2022.aasta majandustulemus on stabiilne. 2022.aasta majandustulemusi on mõjutanud Venemaa agressioonist Ukrainasse ja kogu maailma poolt eeldatust pikaks kujunenud sõjalisest konfliktist tingitud majanduskeskkonna ootamatused, siseriikliku kindlustunde halvenemised ja halvenenud üldine majanduskonjuktuur. Need on põhjustanud hüppelise inflatsiooni, üldise tarbijaskonna ebakindluse, majanduses languse ja riiklikus sektoris kärped. Sellele vaatamata 2022.aastal ettevõtte müügitulu võrreldult eelneva aastaga veidi suurenes küündides 1 695 865 euroni. Lisaks müügitulu kasvule suutis ettevõte keerulistes majandustingimustes jätkuvalt säilitada kasumlikkuse. Samuti jätkas ettevõte aktiivset arendustegevust. Ka peale arenduskulude maha arvamist on ettevõte jätkuvalt kasumlik.

Sõltuvalt realiseeritud kauba olemusest on äriühing teatud kaupade korral võtnud enesele üldjuhul aastaseid, ent tulenevalt Euroopa Liidu seadusandlusest kohati ka kuni kahe aastaseid garantiikohustusi. Siinkohal on aga oluline märkida, et kõik garantiikohustused kui potentsiaalsed finantsriskid on omakorda kaetud vastavalt kas kohalike või rahvusvaheliste tarnijate poolt ning seetõttu garantiidest üles kerkida võivad potentsiaalsed kohustused kui finantsriskid on täiel määral maandatud.

Tulenevalt Venemaa agressioonist ja selle toel oluliselt halvenenud üldisest majanduskonjunktuurist nii Eestis kui Eesti peamistes kaubanduspartnerites, kelle majanduse käekäik omakorda mõjutab oluliselt kogu Eesti majandust, siis 2023.aastal on oodata üldist majanduslanguse jätkumist ja tavapärasest veidi keerulisemaid majanduse olusid. Sellele vaatamata jätkab ettevõte 2023.aastal aktiivset arendustegevust.

Maksevõime kordaja näitab, mitme euro ulatuses on olemas kõrge likviidsusega varasid ühe euro lühiajaliste kohustuste tasumiseks.

Maksevõime kordaja= (käibevara- kauba-ja tootmisvarud)/ lühiajalised kohustused 2022 0,25; 2021 0,27

Soliidsuskordaja iseloomustab seda, kui suur on omakapitali osatähtsus kapitali struktuuris.

Soliidsuskordaja= omakapital/ bilansi summa 2022 0,32; 2021 0,32

Müügikäibe puhasrentaablus näitab puhaskasumi osatähtsust müügikäibes.

Müügikäibe puhasrentaablus= puhaskasum/ netokäive* 100 2022 2,37; 2021 2,61

TRITON HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.