Rohkema info nägemiseks:

COPS & MAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1000; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COPS & MAX kohta arvamuslugu!"

COPS & MAX OÜ hetkeolukord

Juba 1000 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Cops & Max põhitegevuskohaks on ettevõtte omandis olev Kuremäe kohviku hoone. Põhitegevuseks on toitlustus- ja majutusteenused.

Kõrvaltegevusena osutatakse transporditeenust.

Ettevõtte müügitulu oli 2022.aastal 119414 eurot, mis on võrreldes eelmise aastaga suurenenud 22,6 %. Majandusaasta lõppes kasumiga.

Seoses Covid-19 levikuga oli häiritud majutus- ja toitlustusteenuse pakkumine, majutusteenuse ja transporditeenuse käive jäi samale tasemele 2021.aastaga ja toitlustusteenus suurenes 59%.

Aruandeaastal töötas ettevõttes 4 töötajat (arvestuslik keskmine). Töötajate keskmine töötasu jäi võrreldes eelneva aastaga samale tasemele, väike tõus alampalga tõusu tõttu.

Ettevõtte 2023. aasta prioriteediks jääb toitlustus- ja majutusteenuste pakkumine Kuremäe kohvikus.

OÜ Cops & Max on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Tuleviku perspektiiv on kasvatada majutusteenuste osakaalu voodikohtade lisandumisega hostelis.

COPS & MAX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.