Rohkema info nägemiseks:

TRAVEL BALT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2047; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRAVEL BALT OÜ kohta arvamuslugu!"

TRAVEL BALT OÜ hetkeolukord

Juba 2047 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Travel Balt peamisteks tegevusaladeks on majutus-, toitlustus- ja konverentsiteenuste osutamine.

2022.aastal kasvas hotelliteenuste realiseerimise maht 64% võrra võrreldes eelmise aastaga, restoraniteenuste maht kasvas 49,6% võrra , muude hotelliteenuste maht kasvas 33%. Teenuste mahu kasv on tingitud Covidi pandeemia lõppetamisest 2022 aasta, kuid eelmiste mahtudeni pole veel jõutud. Samal ajal on kulud kasvanud.

2022.a. majandusaasta tulemuseks oli kahjum 6724 eurot.

Aruandeaasta jooksul investeeriti põhivarasse 628760 eurot. Finanseerimisallikad - laenurahad.

Praegu kavandab ettevõtte juhatus meetmeid ettevõtte finantsseisundi parandamiseks.

Ettevõtte juhtkond planeerib vähendada kulusid 2023.aastal ning suurendada klientide arvu.

OÜ Travel Balt on aktiivselt rakendamas uusi ja kaasaegseid digitaalseid lahendusi, mis aitavad automatiseerida protsesse ja vähendada personali kulutusi. See innovatsioon toob kaasa tõhusama töökorralduse ja optimeerib ettevõtte kulutusi.

Samuti on oluline mainida, et turistide arvu märkimisväärne langus on mõjutanud OÜ Travel Balt tegevust, kuna piiride sulgemine Venemaaga on oluliselt vähendanud külastajate voogu. Ettevõte teeb jõupingutusi uute turismiturundusstrateegiate väljatöötamiseks ja alternatiivsete turgude avastamiseks, et kompenseerida turistide vähenemisest tingitud mõju.

TRAVEL BALT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.