Rohkema info nägemiseks:

ECOCLEAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keemia - ja soolavabad veefiltrid igale veeprobleemile. Tasuta kohalesaatmine üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte tutvustus

ECOCLEAN OÜ on perefirma, mis tegutseb veepuhastusseadmete müügi valdkonnas üle 12 aasta.

Hindame kõrgelt tervist ja tervislikke eluviise, mille seas küllaldase puhta vee tarbimine on üks olulisemaid. Soovime nii veepuhastusseadmete kui ka oma blogis avaldatava vee ja tervisega seotud info kaudu tuua seda väärtuslikku terviseallikat - puhast vett - võimalikult paljude inimesteni.

Pakume oma klientidele vaid kvaliteetseid ja järeleproovitult tõhusaid seadmeid nii kaevuvee kui joogivee puhastamiseks. Oleme oma sortimenti valinud üksnes usaldusväärsete ja tunnustatud tootjate toodangu. Kaubamärkidest on esindatud Pentair, Cintropur®, Kinetico®, Filtersorb® SP3, Delta jt.

Meie e-poes on saadaval veefiltrid kõigi levinumate veeprobleemide puhuks, sh raua- ja mangaani, katlakivi ja veekareduse, bakterite ning vesiniksulfiidi (mädamuna hais) vastu.

Toimetame kõik meilt ostetud veepuhastusseadmed üle Eesti TASUTA kohale. Ja seda mitte hootiste kampaaniate korras, vaid alati. Meilt saab tellida ka ostetud seadme paigalduse, lisaks teostame järelhooldust.

Väärtustame oma töös asjatundlikkust ja kliendikesksust. Tegutsemisaastate jooksul on meile kogunenud arvestatav teadmistepagas nii erinevatest veeprobleemidest kui ka nende lahendustest. Samuti hoiame end pidevalt kursis oma ala uusimate tehnoloogiatega. Jagame rõõmuga neid teadmisi oma klientidega, leidmaks igaühe veemurele personaalse ja efektiivse lahenduse.

ECOCLEAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Soovitan kõigile, kes otsivad usaldusväärset veepuhastuslahendust.

- Oskar

Väga meeldiv kogemus veefiltrite ostmisel.

- Daniel

Olen tänulik koduse veefiltrisüsteemi eest. Märgatav erinevus joogivee puhtuses.

ECOCLEAN OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. aastal ettevõtte tegevuses suuremaid muutusi ei olnud. Jätkuvalt tegeles Ecoclean OÜ veepuhastusseadmete jaemüügiga, kõrvalteenusena pakuti ka müüdavate seadmete paigaldamise teenust. Lisaks tegutseti ka varasemalt müüdud seadmete järelhooldusteenuse pakkumisega. Müügitulu oli 196 606 eurot. Müük toimus valdavas osas Eesti Vabariiki. Kaheks suuremaks tootegrupiks olid rauaeraldusseade Oxydizer ning katlakivi ennetavad seadmed. Palgalisi täistööajaga töötajaid oli terve 2022.a. kestel kaks, samad töötajad on ühtlasi Ecoclean OÜ juhatuse liikmed. Lisaks oli 2022.a. vältel tööl

Dropdown

kõik artiklid

Veepuhastus hajaasustuse programmi toetusrahaga

Suur hulk maapiirkondades elavaid ja oma puur- või salvkaevu omavaid peresid on kimpus vee halva kvaliteediga. Põhjus, miks halva veega lepitakse, on raha puudu
pohjavesi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.