Rohkema info nägemiseks:

NIINE TKV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut tööriideid, jalanõusid ja turvavarustust, mis on kohandatud klientide erinevatele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast NIINE TKV OÜ kodulehele, kus meie missiooniks on 'Riietu tööks, kaitse eluks!' Mõistame, et iga ülesanne nõuab oma tööriistade komplekti ja kõige olulisem tööriist on see, mida kannate ja kuidas ennast kaitsete. Seetõttu pakume laia valikut tööriideid, jalatseid ja ohutusvarustust, mis on kohandatud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele.

Meie valik on enamat kui lihtsalt rõivad; see on lubadus kestvusele, mugavusele ja kaitsele. Ehitusplatsi karmidest nõudmistest labori täpsuseni, meie tooted on väljakutseteks valmis. Meie tööohutusvarustus on loodud tagamaks, et olete kaitstud igasuguste tööalaste ohtude eest, samal ajal kui meie lisatarvikud ja isikukaitsevahendid pakuvad seda lisakaitse kihti.

NIINE TKV OÜ-s oleme uhked professionaalse lähenemise üle klienditeeninduses. Võtame aega, et mõista teie vajadusi, tagades, et pakume isikupärastatud lahendusi, mis on teile täpselt sobivad. Kiire tarne abil veendume, et olete tööks valmis ja enesekindel kiiresti. Kui teil on küsimusi, on meie pühendunud meeskond siin, et teid kiiresti aidata, tagades, et teie mured lahendatakse kiiresti, isegi nädalavahetustel.

Uurige meie veebipoodi ja avastage valikuid, mis vastavad teie professionaalsetele nõudmistele. Kaitsejopedest kuni libisemisvastaste jalatsiteni, ja hingamismaskidest kuni kuulmiskaitsevahenditeni, meil on kõik olemas. Ja meie lihtsasti kasutatava veebilehega pole teie töövajaduste jaoks ostlemine kunagi olnud lihtsam.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on valinud NIINE TKV OÜ oma töörõivaste ja ohutusvarustuse allikaks. Kogege erinevust, mida kvaliteetsed tooted ja erakordne teenindus võivad teie professionaalses elus teha. Ostke meilt juba täna ja astuge maailma, kus ohutus ja funktsionaalsus kohtuvad stiili ja mugavusega.

Pea meeles, kui on tegemist teie ohutusega, ärge tehke kompromisse. Usaldage NIINE TKV OÜ-d, et pakkuda teile parimat töörõivastes ja isikukaitsevahendites. Sest kui olete kaitstud, olete peatamatu.

NIINE TKV OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NIINE TKV OÜ tegevusaruanne 2022

Niine TKV OÜ tegeleb tööriiete, -jalatsite ja isikukaitsevahendite jaemüügiga. Viimastel aastatel on ettevõtte tegevus pidurdunud. Ettevõtte käive on märkimisväärselt kahanenud. Kauplus oli 2020, 2021, 2022 aastatel suletud, tegevus on jätkunud tänu koostööpartneritele. Kauplus on taasavatud 01.04.2023

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet õige töörõiva valimiseks oma tööstusharu jaoks

Kui tegemist on tööstusspetsiifiliste töörõivastega, on panused kõrged. Õige varustus võib tähendada erinevust ohutuse ja vigastuse või isegi elu ja surma vahel
ssb.ee
Kui tegemist on tööstusspetsiifiliste töörõivastega, on panused kõrged. Õige varustus võib tähendada erinevust ohutuse ja vigastuse või isegi elu ja surma vahel. See ei ole ainult vastavuse küsimus; see on mugavuse, vastupidavuse ja funktsionaalsuse küsimus. Selles postituses uurime viit olulist nõuannet õige töörõivaste valimiseks oma tööstusharu jaoks. Nõuanne 1: Hinda oma töökoha riske ja nõudeid Enne töörõivaste valimist on oluline teha põhjalik riskihindamine oma töökohas. See tähendab potentsiaalsete ohtude tuvastamist, olgu need siis keemilised, füüsilised, elektrilised või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.