Rohkema info nägemiseks:

TUNINGSTYLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud polstritöödega, luues erakordseid esemeid vastavalt klientide ainulaadsetele stiili ja mugavusenõuetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga luksusliku interjööri südames on osav käsitööline, peen tähelepanu detailidele ja kirg täiuslikkuse poole. See on TUNINGSTYLE OÜ olemus, kus me muudame tavalised ruumid erakordseteks elamusteks oma erakordsete polstritööde teenustega.

Alates peentest autosalongide interjööridest, mis on kaunistatud parimate nahkistmetega, kuni eritellimusel valmistatud mugavate mööbliesemete juurde, meie käed kuduvad maagiat igasse õmblusesse. Meie oskusteave ulatub üle merede elegantsete jahtide ja paatide tekini ning tõuseb läbi taevasse luksuslike lennukite salongides. Isegi adrenaliiniotsijad leiavad meie hoolikalt valmistatud mootorrataste, ATV-de ja kvadratsiklite sadulatest lohutust.

Meie teekond algas lihtsa uskumusega – et iga projekt, olenemata selle suurusest, väärivad kõrgeimat meisterlikkust. Oleme seda uskumust hooldanud, kogudes meeskonda kogenud sadulseppi ja käsitöölisi, kes jagavad meie visiooni pakkuda võrdset kvaliteeti. Meie praktiline lähenemine tagab, et iga projektiga tegeletakse suurima hoolitsusega, peegeldades meie pühendumust mööblitööstusele ja mööbli valmistamisele.

Kui me jätkame erinevate klientide teenindamist, jääb meie pühendumus suurepärasusele muutumatuks. Kutsume teid kogema kohandatud polstritööde luksust, mis on kohandatud teie ainulaadse stiili ja vajadustega. Laseme teie ruumi meie kunstilisusega kõrgemale tasemele – sest TUNINGSTYLE OÜ juures me ei kata lihtsalt pindu, me loome pärandeid.

Avastage tõelise meisterlikkuse erinevus. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada muutuste teekonda, mis räägib elegantsi ja mugavuse keelt. Sest kui on juttu täiusliku atmosfääri loomisest, usume me, et see pole lihtsalt mööbel, see on kogemus.

Liituge meiega meie täiuslikkuse otsingul. Loome mitte ainult mööblit, vaid mälestusi, mis kestavad terve elu.

© 2024 TUNINGSTYLE OÜ - Jõul põhinev traditsioonilisel suurepärasusel ja tulevikul innovatsioonis. 

Kontakt

TUNINGSTYLE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan R.

Imeline töö! Mu diivan pole kunagi nii luksuslik välja näinud.

- Martin K.

Nad ületasid kõik minu ootused. Soovitan soojalt!

- Maria T.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Olen äärmiselt rahul!

Millal on õige aeg vahetada ära auto sisemus?

Paljude jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiklik pühapaik, liikuv kontor või edu ja stiili sümbol. Seetõttu mängib teie auto sisemus juhtimiskogemuses olulist rolli. Kuid kuidas teada, millal on aeg uuenduseks? Siin on viis kindlat märki. Kulumine Aja jooksul võib teie auto sisemus näidata kulumise märke. Kui märkate pragunenud nahkistmeid, tuhmunud polstrit või kahjustatud viimistlust, on see selge märk, et teie auto sisemus vajab värskendust. Kui teie istmed hakkavad kaotama oma kuju ja ei paku enam vajalikku tuge, võib see põhjustada ebamugavust ja isegi

Dropdown

kõik artiklid

Mis on sadulsepatöö ajalooline taust ja kuidas see on tänapäeval arenenud?

Ammune sadulsepatöö kunst, mis oli hädavajalik ratsanikele, on arenenud kaasaegseks kunstivormiks, mis ristub luksuse ja kohandamisega. Tänapäeval hõlmab see la
ssb.ee
Ammune sadulsepatöö kunst, mis oli hädavajalik ratsanikele, on arenenud kaasaegseks kunstivormiks, mis ristub luksuse ja kohandamisega. Tänapäeval hõlmab see laiemat spektrit, sealhulgas kõrgklassi sõidukite, meresõidukite, lennukite ja kohandatud mööbli eritellimusel valmistatud istmete loomist. Sadulsepatööl on sajandeid vanad juured, algselt rahuldas see ratsanike praktilisi vajadusi mugavuse ja kontrolli järele. Aja jooksul on see muutunud staatuse ja oskuste sümboliks, meistersadulsepad loovad teoseid, mis on nii kunstiteosed kui ka funktsionaalsed esemed. Ühiskonna arenedes laienes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.